Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

hishnika

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Кюстендил

hishnika's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Какво ще кажете за тези грешки.Дали е съвпадение,но чека започна да свети след като сложихме обикновенна метанова уредба.Карам я така половин година и днес я закачих.Имам ELM 327 и изтрих въпросните грешки и по-късно да видя дали,ще светне пак чека.Между другото някой ако иска може да направи коментар на въпросните грешки... http://store.picbg.net/thumb/1D/81/72641d01ed891d81.JPG Като цяло колата си пърпори без грешка и с 9.40лв изминава 100км.само грдско,а скоро един извънградски185км.и 30км.градско в София,общо 205км=11.00лв.Така,че съм доволен,но от малко повече информаци глава не боли.
  2. Ще опитам със завъртане, но толко некадърно измислено, че няма до къде, за да смениш крушката за къси, сваляш целия Фар, за габарита даже се маха и крушката за дългите :icon_censored:
  3. Може да ви звучи смешно, но не мога да извадя габаритната крушка, има ли някакъв пиниз или само се дърпа назад?
  4. Какви резервни гуми, какви дивотии. Колт 1.1 4-врати с максимално дръппнати седалки назад, обикновен метан и бутилка 30 литра(5 кг) разположена точно зад задните седалки и нямам никакъв проблем с ваденето на резервната гума+стойката за крика,въжето и инструментите. Резервната ми гума е пит-патерица
  5. hishnika

    Съединител?

    Само искам да вметна,че съединителя ми е на две години или примерно на пет години,не значи нищо конкретно.По важно е на колко хиляди километра е.Ще дам следния пример,имам един комшия с някакво Рено и постоянно ми надува главата колко здрава кола е и не сменя почти нищо по нея,а аз смо ръчкам по моите коли, едната е HYUNDAI MATRX 1.5CRDI-2004г. и другата MITSUBISHI COLT VI-2008г на метан.Та случайно се засичаме на един пункт за смяна на масло и на неговия въздушния филтър стикер,че маслото е сменявано преди 15 месеца или година и три месеца и изминати около 10 000 км.Та му викам питай монтъора през колко време идвам за смяна на масло на кола и човека му каза средно през два месеца.Та значи аз на 10 000 км. през два месеца,а той преез петнадесет месеца и много му била здрава колата,ми той не я кара как да се троши.А иначе на хюндая последно сменен феродов диск,корейско валео на 147 000 км. и още кара,отделя високо вече,но ще изкара още.Само да вметна и двете коли са таксита.
  6. Колата я взех набързо от майстора,че много бързах и на въпроса хахво и беше,каза че се губило захрнване и да не разплита целия сноп с кабели да види дали не е прекъсната жица пуснал нов кабел.После видях прекарана жица някъде от под волана до една пластмасова кутийка закачена на предния рог.Това е ... Относно пробега и натоварването на автомобила,ще е сериозен зающото колата се подготвя за такси.Сегашната ми кола HYUNDAI MATRIX догодина става на 10г. и закона не позволява след това да се извършва таксиметрова дейност.За сега залагам на японското качество пък ще видим.
  7. Колата е оправена вече от десетина дена.Като сме сваляли бронята е прекъснато някакво кабелче,но сега на дневен ред е въпроса кава уредба да сложа на пропан бутан или метан.Каво е вашето мнение евентуално...
  8. Говорих с представител на мицу за благоевград (Кар Стар 1) и човека ми каза, че може имото да е загубил данните, и трябвало да се препрограмира. От разбиращите, да кажете дали е може да се получи такова нещо? Иначе, направих замерване на буксата на дюзите, показва 12 волта при въртене на стартер, а според мен волтажа трябва да се променя или греша???
  9. Я кажете къде в региона на Кюстендил или Благоевград има добър сервиз. В БЛГ видях някакъв "Кар Стар" но никакви мнения за него няма, ако някой има мнение за тези момчета да сподели?
  10. Малко развитие по темата. Днес от доста време насам чух гласа на стартера но не и на мотора, проблема се оказа някаква кутийка, в която влизат четири маси и още една маса ги "окъсява всичките". Без да е закачена "окъсяващата маса" няма стартер и бенз. помпа, но като я закача колата върти на стартер но не пали. Това е въпросната кутийка, някой има ли повече инфо за нея, намира се под фара от шофьорската страна? (лошо качество ама телефона няма автофокус ) http://storage4.album.bg/385/2012-07-24_17.10.47_b8d9e_29774936.jpg http://storage4.album.bg/064/2012-07-24_17.11.33_715a9_29774937.jpg
  11. Колата е била с удар преди аз да я купя, работеше без грешка и се движеше. Оставих я на майстор който и изправи роговете и да я изчука. Малко подробна информация - При даване на контакт перката на радиатора се включва, но при тръгване да се запали колата, стартера не върти, помпата за бензина не работи, дисплея гасне. Заварявано е с телоподаващо при изключен "ПЛЮС" на акумулатора . По колата е чукано здраво и от това ме съмнява дали (ако има) краш (шок)сензора не се е задействал. Въпросите са? 1. Къде се намира обд2 буксата за диагностика? 2. Има ли краш (шок) сензор, и ако има къде се намира?
  12. hishnika

    Colt 1,1 55KW

    P.S.Кажете къде се намира буксата за диагностика,че не я намирам.
  13. hishnika

    Colt 1,1 55KW

    Значи проблема е в радиото или управлението от там, трябва да го извадя самото радио и да погледна какво е положението . Ако някой има някакво предложение за решаване на проблема да пише
  14. hishnika

    Colt 1,1 55KW

    Здравейте колеги, от днес съм собственик на колт 1,1, който е купуван от БГ но е с лек удар и след това е оправян. Въпросите са? 1. Дисплея на средата на таблото показва само моментния разход температурата и часа, не трябва ли да показва и средния разход и колко остават до зареждане ? 2. Около дисплея има четири копчета , три са за сверяване на часовника (set, H, M), има и една четвърто, няма надпис и като го натискам нищо не се случва (предполагам че не работи) ? 3. С оригиналното радио съм, но не го показва нищо на дисплея? кои кабели да гледам и дали дисплея не е прецакан нещо, и дали може да се оправи?
×
×
  • Създаване...