Премини към съдържание

Мицубиши Колт 1.6 16v


jakee

Препоръчано мнение

Здравейте,нов съм във форума и не съм го разглеждал много и незнам тук ли трябва да питам за тея работи но ... интересува ме някой може ли да ми каже дали стават дюзи от друга кола за митцубиши колт 1.6 16v? и някой дали продава тук във форума и какви пари вървят ?? мерси предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля,че са бош стандарт инжекторите.

Имам дюзи от 3000ГТ 360 кубика.Какво искаш да правиш?

Искаш просто да подмениш твоите или да правиш някакъв проект?

Защото ако целиш само смяна трябва освен външния вид ,да са същото съпротивление и дебит.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ами незнам точно какво да правя аз имам и 3 резервни но незнам кои работят и кои не смених бензинова помпа смених горивен филтър и останаха само дюзите няма какво друго да е колата работи като на 2 цилиндъра !! едната дюза е все едно стопена от долната страна...дайте акъл какво да правя..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти се занимава с щоротии,хващаш всяка дюза и с някакво маркуче и скобичка,подаваш гориво,подаваш напрежение 12волта за секунда - две и проверяваш как пръска.Само внимавай да не правиш някакви искри,че комбинацията е лоша.Ползвай някой бурканче да не хабиш горивото напразно.В интернет има доста картинки как трябва да работи един инжектор.

Може и направо да извадиш рейката с всички инжектори ,под всеки инжектор по едно бурканче и някой върти на стартер ,а ти гледаш какво се случва.

Най-удачният вариант ,сваляш всички инжектори и ги носиш за почистване и тест.Там си имат машини ,подават импулси на инжекторите като имитират работата им в различни диапазони.След това сравняват количеството "изхвърлено" гориво с това,което трябва да е,сравняват и по между си всички инжектори и така.Казват ти коя дюза става,коя не става.Коя "пикае" и коя си работи като хората.

Ти сигурен ли си,че проблема не е електрически,бобина или липса на импулс или напрежение към бобина?

Редактирано от MB200ce
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ами не мисля че е бобина защото като я взех колата не работеше въобще на бензин даже и на 2 цилиндъра,а сега като смених помпата и филтъра бачка на бензин но и е мн трудно няма мощност и работи на 2 цилиндъра..колата ми казва собственика че не е работила на бензин с години..!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С газова уредба ли е автомобила.Ако е така,имаш основателно право да се съмняваш в инжекторите.Кои 2 цилиндъра не работят?

Вадиш им по един кабел и разбираш кои 2 са работещи.След като установиш кои не работят може да завъртиш инжекторите и да видиш дали тези които не са работели дали ще заработят.Така ще си сигурен,че инжекторите са проблемни.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...