Премини към съдържание

jakee

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Колт 1.6 16v

jakee's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. мерси колега ще проверя..
  2. мерси колеги ще проверя
  3. прав си пак си е такава височината гума-калник но като бях с железни не ми правеше впечетление а сега ми се вижда грозно..колега ако знаеш от каква кола има шанс да станат..защото накрая ще срежа мойте..
  4. Не съществуват ли спортни пружини за колт..никой нищо не казва..
  5. Колеги търся си предни ниски пружини за колта,защото сложих 15-ки джанти и стана като джип..ако някой има да удари 1 рамо
  6. jakee

    Парното на колт 1.6 16v

    ами не сам сигурен дали засяда някъде но жилото го намерих и го мърдах с ръка и се чува клапата че затваря и отваря!..а относно казанчето мисля че то ще е проблема защото отпред под капака разширителното казанче го чистих имаше 1 пръст кал... в събота ще промивам цялата система и ще погледна това казанче..благодаря за отделеното внимание !!
  7. jakee

    Парното на колт 1.6 16v

    колега проблема ми е друг тва го разгледах и тая част на копчето която държи жилото явно се е счупила защото я няма.. и направих жилото да е на максимално топло и пак не ми топли тва парно...а си загрява до средата и то бързо си загрява.. немога да разбера какъв е проблема...
  8. jakee

    Парното на колт 1.6 16v

    Мерси колега. Днес го погледнах жилото е откачено от копчето! но по големия ми проблем е че не духа достатъчно топло ..колата си загрява до средата и според мен не е термостат.. и се чудя от какво може да е..и другото което е тарся дистрибуторна капачка че моята е пукната и хвърля искри!! Благодаря предварително!
  9. Колеги имам проблем с парното. Копчето за топло и студено не работи. Развалило се е на някакво средно положение, но повече клони към топлото. От какво може да е и как се маха това копче?
  10. 94г. нямам снимки иначе щях да кача .. пълен сток с вежди за смяна (ръжда)
  11. не,не е моя колта набарах го в гогъл и ми хареса.. моя е черен и нищо общо с тоя :Д
  12. и другото което ме интересува е джантите са 4x100 а централния отвор колко е ?
  13. колеги ако някой знае какви са фабричните дюзи за колт 1.6 16v 113коня ще съм благодарен ако ми каже защото моите са различни които са на колата и незнам точно кои трябва да са ?? ако някой знае да ми каже какви омове и кубици и там каквото още трябва са...благодаря предварително! И между другото си търся и халогени!
  14. jakee

    Мицубиши Колт 1.6 16v

    хм..добра идея мерси за което ще го направя в събота че само тогава почивам..
  15. jakee

    Мицубиши Колт 1.6 16v

    ами не мисля че е бобина защото като я взех колата не работеше въобще на бензин даже и на 2 цилиндъра,а сега като смених помпата и филтъра бачка на бензин но и е мн трудно няма мощност и работи на 2 цилиндъра..колата ми казва собственика че не е работила на бензин с години..!
×
×
  • Създаване...