Премини към съдържание

Повредено дистанционно на Colt 1.5 cz3 di-d 2005г.


anyway

Препоръчано мнение

Здравейте. С 2 думи дистанционното управление,вградено в ключа, на централното спря да работи. Или по-точно спря да работи само заключването. Ключът не е бил мокрен, удрян, отварян или нещо такова. Просто един ден спря да заключва. Ходих в един квартален сервиз и там ми казаха да сменя батерията. Смених я, но, както и предполагах, проблемът беше другаде. Затова закарах колата в специализирания сервиз за Mitsubishi - Ратола в Пловдив. Оттам пък ми казаха, че на бутончето за заключване(чипът бил здрав) било му дошло просто времето и единственият ми избор бил да си взема нов ключ от тях за над 300 лева. Сещате се какъв ми е въпроса... Няма ли друг вариант :help: ? Нещо, което да не ми струва колкото 2 зимни гуми :help: Друг сервиз, където могат да ми оправят бутона или поне по-евтино изкарване на нов ключ ? :icon_crying: Благодаря предварително за отделеното време.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел преди 6-7 месеца си изкара ключ за мерцедеса (ВИТО), чипа му беше здрав просто го прехвърлиха на новия ключ. Това удоволствие му струваше 45 лв. В Пловдив на бул. Христо Ботев, след Военна болница има жълта табела и пише "Ключар".

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

че на бутончето за заключване(чипът бил здрав)

 

Ако може да се разглобява, можеш да свържеш с нещо там където е бутона. Ако проработи сменете бутона или сложете бутон, ако е с гумичка.

 

http://img515.imageshack.us/img515/7512/smdswitch1.th.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз се съмнявам че проблема е в дистанционното, отказа се е получил след като колата е скачала в голяма дупка доколкото разбрах. Освен това в кварталния сервиз казаха да се смени батерията защото в ETACS-а имаше записана грешка за слаба батерия в ключа, и това беше първото логично деиствие което можеше да се направи в случая. А и след скачането в дупката имаше проблем и с ел. стъклата ако не се лъжа.........

Редактирано от Milen_z
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колеги. Отидох при ключаря, който kuncata спомена, и в крайна сметка се разминах само с 10 лева. Както и в Ратола установиха, бутончето върху самата платка беше заминало и трябваше да се замени с точно такова за Mitsubishi, което наложи препращането при друг ключар - партньор на първия. Горещо препоръчвам и 2-та ключарски сервиза(вторият е точно на кръстовището на Авксентии Велешки с Цанко Дюстабанов)

 

 

Miroslav, дължа ти извинение на теб и на сервиз Ратола като цяло, ако съм прозвучал сякаш искам да изкарам сервиза некоректен. Не съм бил аз този, с който си се срещнал, а ми беше разказано какво е станало, затова и се е получила малко ситуация тип "руски телефон" :icon_doh:

 

 

:rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...