Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

обява Каризма


maxim123

Препоръчано мнение

Здравейте, искам да си купя кола и се спрях на тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11345578607212811&f1=details .

Много ще сам ви благодарен ако си дадете мнението за колата. Това ще ми е първата кола и искам да се возя не ми трябват много екстри, а и бюджета ми е скромен :)

Поздрави.

Редактирано от maxim123
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всички екстри
:icon_doh:

 

Да, за 2000лв ще останеш приятно изненадан. Търси си 1,6 после сложи и газ, ако ти трябва да стигаш само от точка А до точка Б. И избягвай най-евтините, че може после да оставиш още толкова за ремонти...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека си я огледа човека колата.То няма гаранция че ако е 4000 лв . пак няма да е безпроблемна.Поне външно изглежда много добре .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Как няма да изглежда добре - вероятно са я боядисвали и за това да липсват надписите и емблемата отзад. Също така и при двигателя е малко поръждясало - не пречи и купето да е било така. Отпред ми се струва, че между капака и маската разстоянието е малко по-голямо от колкото трябва. Трябва обезателно на подемник, за да се види какво е ставало. По-евтините от тази или са ръждави или са доста надрани и очукани. После да се провери и дали двигателя не хлопа вече - ако не е каран с правилното масло и не е поддържан доста му се скъсява живота. Може и скоростите да са за ремонт, все пак са като на галант... И най-важното - не може да се сложи газ, което може да се разглежда като недостатък.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Че е пребоядисвана,пребоядисвана е.Капакът не е затворен затова фугата е по-широка.Километрите не са реални.Трябва да се види на място.С риск да подразня някого/споделял съм го и в други теми/мнението ми е че това не е кола за начинаещ.Освен това момъкът пуснал темата споделя,че финансите му са ограничени.Данък МПС за конкретния автомобил в София е около 126лв.Като включим и ГО около 180-200лв.Евентуално винетка 67лв.Тех.преглед 45лв.За първоначално обслужване....лв.Това са фактите maxim123.Сам прецени дали ще се справиш финансово.Желая ти успех в търсенето.Не пренебрегвай марката.Тук във форума може да получиш стойностни съвети от хора които поназнайват.Аз лично бих ти препоръчал :mitsu-smiley: лансер от 1996-2001г.мотора е 1.3/75к.с.Не се притеснявай питай.Аз все още питам за доста неща.Успех.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...