Премини към съдържание

Уредите спират


Препоръчано мнение

Здравейте, от като затопли времето започнаха да ми изчезват километража и оборотомера, също и вечер го прави при по-продължително каране на фарове. Странен ми е проблема, предполагам че е от топлината в таблото. Има ли лек за този проблем и как се отстранява. Колата е лансер 98г. 1.3 12 клапана. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега макар че не съм подготвен и вещ в тази сфера поясни си въпроса. Какво имаш предвид под "изчезват"? Докато караш падат на нула когато си над опроделени обороти или потдържаш определени продължетелно време. При мен макар при друга марка кола ми падаха на нула когато надвижавах 2000рпм. Оказа се, че алтернатора е заминал и вместо да подава 12в подаше над 16. Това от своя страна влияше на уредите и те "умираха" а всички лампички засвяткаха като коледна елха. Отиди в накой сервиз да я огледат, че да не стане някоя беля.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не, просто като я напече жегата и километража и оборотомера изобщо не тръгват , седят сеедно е угасена колата, като е хладно си бачкат. Не опират нещата до обороти и километри, ако я оставя на слънце цял ден и после като я запаля няма оборотомер, километраж и в дисплейчето нищо не показва.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Ще го гледаме, видях че колега от форума е предложил на друг колега със същия проблем помощ, ще го водя при него.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...