Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано (редакция)

Колеги закъсах. Помагайте моля!

Снощи сам забравил плафона в колата включен и акумолатора се е изтощил. Сега съм го заредил, но се появи сериозен проблем. Като отпусна газта по време на движение мотора гасне. И още нещо не ми работи комфорта на ел. стъклата няма го автоматичното сваляне и вдигане, а вчера работеше.

ПОМОЩ МОЛЯ?

SPACE STAR 1.3 1999 г.

Редактирано от dundi
Публикувано

Колеги закъсах. Помагайте моля!

Снощи сам забравил плафона в колата включен и акумолатора се е изтощил. Сега съм го заредил, но се появи сериозен проблем. Като отпусна газта по време на движение мотора гасне. И още нещо не ми работи комфорта на ел. стъклата няма го автоматичното сваляне и вдигане, а вчера работеше.

ПОМОЩ МОЛЯ?

SPACE STAR 1.3 1999 г.

Покарай 30-40 км и ще се оправи колега.

Публикувано

Остави колата да работи на място около 10 минути, а за стъклата ако няма копче за изключване на автоматичното вдигаш нагоре и задържаш бутона 2 секунди след като се е вдигнало стъклото.

Публикувано

Покарай 30-40 км и ще се оправи колега.

Точно така, но понякога може и да не се оправи........

Публикувано

Благодаря колеги всичко се оправи . Оставих я да работи на място 20 min. на място и оборотите се оправиха. И стъклата се оправиха със задържане на бутоните.

БЛАГОДАРЯ !!

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...