dundi Публикувано 20 Май 2012 Публикувано 20 Май 2012 (редакция) Колеги закъсах. Помагайте моля! Снощи сам забравил плафона в колата включен и акумолатора се е изтощил. Сега съм го заредил, но се появи сериозен проблем. Като отпусна газта по време на движение мотора гасне. И още нещо не ми работи комфорта на ел. стъклата няма го автоматичното сваляне и вдигане, а вчера работеше. ПОМОЩ МОЛЯ?SPACE STAR 1.3 1999 г. Редактирано 20 Май 2012 от dundi Цитат
dachbissnes Публикувано 20 Май 2012 Публикувано 20 Май 2012 Колеги закъсах. Помагайте моля! Снощи сам забравил плафона в колата включен и акумолатора се е изтощил. Сега съм го заредил, но се появи сериозен проблем. Като отпусна газта по време на движение мотора гасне. И още нещо не ми работи комфорта на ел. стъклата няма го автоматичното сваляне и вдигане, а вчера работеше. ПОМОЩ МОЛЯ?SPACE STAR 1.3 1999 г.Покарай 30-40 км и ще се оправи колега. Цитат
vladimirov Публикувано 20 Май 2012 Публикувано 20 Май 2012 Остави колата да работи на място около 10 минути, а за стъклата ако няма копче за изключване на автоматичното вдигаш нагоре и задържаш бутона 2 секунди след като се е вдигнало стъклото. Цитат
DJ Tymbi Публикувано 20 Май 2012 Публикувано 20 Май 2012 Покарай 30-40 км и ще се оправи колега.Точно така, но понякога може и да не се оправи........ Цитат
dundi Публикувано 20 Май 2012 Автор Публикувано 20 Май 2012 Благодаря колеги всичко се оправи . Оставих я да работи на място 20 min. на място и оборотите се оправиха. И стъклата се оправиха със задържане на бутоните. БЛАГОДАРЯ !! Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.