Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Покупка на L300


Препоръчано мнение

Здравейте ФЕНОВЕ НА Mitsubishi.Запалил съм се да си купя L300.Моля ви,кажете какво да гледам при покупката какви са най-често срещаните проблеми с тази машинка?Предлагат ми L300 2.4бензинов мотор. Ако някой има такова бусче ще съм му благодарен ако сподели впечатления от този мотор какъв му е разхода на градско,при кой майстор ходи?Защото чета реклами на сервизи които и хал хабер си нямат от Mitsubishi и не ми се иска да си правя експерименти.Иска ми се преди да го купя да го заведа на майстор да го види в какво састояние.Пропуснах да кажа,че съм от София.Голям мерак има за 4х4 какво ви е мнението за тях?И накрая кой мотор е за предпочитане?Предварително ви благодаря за отговорите? :drinks:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Във варианта 4х4 си е рамата, ходовата част и двигателя на Паджеро. 2.4 бензиновия двигател е железен и ако разхода не те плаши... Дизела 2.5 е добър двигател, но обикновено са му навъртяни половин милион ако говорим за моделите от ранните 90. Ако ти се ще офроуд L300 не е добро решение заради дългия надвес отпред. Е, разбира се за риба в уикендите става :)

За сервизите нека те упътят колегите. Тази дума я няма в моя речник :icon_angel:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за отговора.Естествено за офроуд не става но аз съм рибар и голям почитател на природата.Често ми се случва да обикалям по-планини и паланки и с мойто пикапче "Форд Куриер"не става :no2: А щом казваш,че рамата и окачването са на PAJERO това ме навежда на мисълта,че изборът ми да си купя L300 е повече от правилен. :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...