Премини към съдържание

Спейс Вагон-проблем


lal

Препоръчано мнение

Здравейте колеги.Митсубиши Спейс Вагон,2.0, 4x4,95г.Колата е на тъста ми и сме изпаднали в сериозна диалема.Та значи,тази седмица съединителя тотално сдаде багажа.Поне така мисля аз съдейки по думите на тъста ми,че на баир колкото и газ да дава колата не върви.Така едва дойде до нас от село.Тъкмо щях да я пробвам и ето ти нов проблем-не иска да запали.Акумулатора върти,помпата се чува че чука,бензин има,но не иска и това е.Сега се чудиме какво да го правиме този мъртвец.Ако го ремонтираме,сигурно ще хвръкнат 700-800лв,тъй като и накладките са за смяна.Заслужава ли си,при положение,че на него не му трябва толкова голяма кола.Или да го пускам на части поне да вземе някой лев повече,отколкото да го даде за скрап.Проблема е че няма къде да го разфасовам,пък и май няма толкова голямо търсене на части за този модел.Според вас колко може да се вземе от частите.Аз съм пуснал обява за продажба в форума за 1500лв и най добрия вариант е някой да го вземе в това състояние.Все пак колата е запазена,обслужена,на пролет даде 800лв за рециклиране на кардана.Ама това никой не го гледа при продажба.И така-ремонт,на части или за да викам репатрака.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, 1500лв. в това състояние е мисия невъзможна.

За скрап... струва ли си?

На части става бавно, но пък ако има къде да се съхраняват тленните останки (двор, село и т.н.) е най-добре.

И накрая като остане само непродаваем скелет... за скрап.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Първо го вижте защо не ще да пали.....

1. Има ли искра на свещите (комутатор, бобина, или делко на старо - ок. 150 лв)

2. Стига ли гориво в рейката.... (Бензинова помпа - ок 50 лв)

Съединителят не знам колко струва за 4х4, нямам представа има ли разлика с другите

накладките са ти последната грижа

1500 лв няма да и вземеш в това състояние, забрави. На скрап няма да вземеш и 500 лв (Кадет струва 350). Провери в моргите колко ще ти дадат, или при Миша (бул. Христо Ботев 101 ако не се лъжа), но не разчитай на повече от 7-800 лв

Ако има къде да складираш частите - разглобявай и дерзай. Ще вземеш добри пари, но не става веднага и не са накуп, това е най-лошото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Май ще я почвам на части.Само трябва да намеря къде да я държа,че пред блока не става.Приемам първи поръчки.Колата се намира в Банкя.За провинцията с куриер или понеже пътувам из цяла България, може евентуално и доставка до клиента.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...