Премини към съдържание

Проблем с ел. стъкло ?


Препоръчано мнение

До вчера всичко работеше нормално, но преди малко се качвам да изкарам колата - натискам копчетата на двете предни врати и дясното стъкло не промръдва. Пробвах с копчето, което е на дясната врата и с него не иска. Знам, че самите копчета са много капризни. От тези на шофьорската врата, дясното е доста хлабаво - явно се е зачупило. Но от както съм взел колата си е така. По-интересното е, че като ги натисна и това на шоф. врата, и другото - явно подават някакъв сигнал, защото се чуват две последнователни леки почуквания - като от реле, но стъклото не мърда. Това ме навежда на мисълта, че колкото и да са калпави, може би копчетата си работят. Също така мисля, че дори и това на шоф. врата да не работи, другото е независимо и трябва да работи? Не знам някакъв съвет? Нещо моторчето да е заяло или да се е развалило? Опитах и стъклото да го помръдна малко да не е запецнало, но като че ли не е. Очаквам съвети.

Редактирано от backstage
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, така може би няма кой да ти помогне, затова намери някой майстор - жичкаджия да провери дали идва ток до машинката във вратата. Може и да си е заминала - знае ли човек! И ако е тя, от някоя кола на части, си вземи друга машинка! Сменят се много лесно. Трябва ти малко време и търпение. А ако ти се занимава можеш да вземеш машинката от работещата врата, откачаш тази,която не работи, закачаш работещата и тестваш дали идва ток до там. Ако идва, значи машинката си е заминала, ако не - се замисляш за бутон/и/.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за късната намеса,на мен ми се случи точно същото!!!!Оказа се прекъснат кабел на снопа на дясната врата ,но,понеже щепселното е завряно на кофти място,момчето ми сложи байпасен кабел и всичко е точно :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...