Премини към съдържание

"Шлюпка" от камъче на предното стъкло!


s01o

Поправка на пукнати стъкла!  

4 гласа

  1. 1. ??????? ?? ??? ?? ?????????? ?? ?????????

    • ??
      0
    • ??
    • ???? ?? ??????????? ? ?????
      0
    • ?? ????? ????, ?? ??????? ???? ?? ???????? ????
      0
    • ?? ????? ???? ??????
    • ????????? ? ???????


Препоръчано мнение

Оня ден в Неделя се прибирам от село с Галанта и точно преди караулката на магистралата преди входа на София, от някъде "долетя" камъче! :(

 

Е точно дет НЕ трябва се чукна в стълкото - точно пред очите ми. Обаче само се стреснах и нищо не стана! Демек не видях да има поражение... до вчера вечерта преди да си тръгна от бачкане за вкъщи!

Тръгвам аз и по едно време гледам... нещо ми дразни очите... ма пречупва светлината като капка вода... рекох си, още не съм излезнал от паркинга на Карфур-а, - от де па таз вода накапа по стъклото? - и пускам чистачката, оообаче капката не са маха! :)

 

Викам брех маа му стара, това е от камъчето! :(

И верно, явно се "отлюспило" малко по късно?! Много дразнещо па и малко дълбочко (около 4 кв/мм) люспа па и дълбочка! Прибрам се вкъщи и почвам да ровя по форумите за теми за леки ремонти по авто-стъкла!!!

На всякъде само Кобра-Мобра се споменава и нищо конкретно! Питам гугъла и хоп илиза ето това: http://spukanostaklo.com ! :)

 

Рекох си да попроуча как стои въпроса и са оказва, че човека работи тая работа на има няма 500-700м от моя блок, от другата страна на булеварда в Горубляне. Имаше скайп и веднага отговори на запитването! Много отзивчив и коректен, разбрахме се за днес за 12:00ч. да мина с колата да го погледне.

През обедната почивка отскочих и той вика - направо я вкарвай в "гаража" :) навих се и за 1ч има няма стъклото беше като ново - на всичкото отгоре се поинтересувах с какви технологии, матеряли и фирми работи... и се оказа че наистина е много печен и ми обясни всичко!

 

Само да вметна: за моя Галант (в подписа ми е модела, ако някой се интересува), чисто ново стъкло на Pilkinton (НЕ Китайско/Тайанско) струва 165 лева !!! Стъклото е ТРИПЛЕКС потъмнено (разбирай със синкав оттенък - "фото-незнам-си-какво") !!!

С раяботата по подмяната излиза около 230 лева! Става за един ден. Пред мен изкара една кола с подменено стъкло - направо се едно е нова! Гледах я от всякъде дали нещо си личи... е нема как да се познае че дори нещо е правено по колата!!! Демек да е сменяно стъклото. И при това беше КИТАЙСКО и пак отлично изглеждаше на (мисля колата беше SEAT Ibiza) или нещо такова!

 

Чбе чудна работа. Та ако някой недай си боже опре до моите проблеми да знае къде да се отбие!

Аз съм предоволен от работата на човека и се едно никога не е имало шлюпка по стъклото ми!

 

Ето и малко инфо по долу:

 

http://www.glassmechanix.com

 

http://www.glassmechanix.com/WSR_Home.jpg

 

ето му и цените на човека: Цени

 

Ето и инфо със нагледно ремонтиране на малки пукнатини и щлюпки!

 

! Редактирано от s01o
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...