Премини към съдържание

MITSUBISHI RVR Sport G, 2.0 TD, 4WD или MITSUBISHI PAJERO 2,5 TD


svet

Препоръчано мнение

Здравейте колеги.Отдавна съм пристрастен към тази марка автомобили :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: и имам Галант.Сега искам да си си взема кола 4WD дизел до 100к.с от 90-те години и вариантите са 2:MITSUBISHI RVR Sport G, 2.0 TD, 4WD или MITSUBISHI PAJERO 2,5 TD."вариант 1 е само за японският пазар,но аз се намирам в Англия и тук се предлагат.Никъде немога да намеря какъв ще е разхода на тази мащина,защото са зацепени постоянно и 4 колела.И специално за подъжката Паджерото,ще е в пъти поскапа от тази на Space Runner"RVR" или бъркам?Колата ми трябва да ходя на ски,в планината,по къмпинги и за работа естествено :icon_dance: Благодаря на всички предварително и ще се радвам да споделите собствено мнение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Шурека е рибар и си взе паджеро 2,5тд къса база и ходи навсякъде с него,дори дърпа други джипове ор реномирани марки.Разхода в Пловдив 10-11 което за мен е нормално.Освен косумативи за 1 година друго не правил за 96г е много здрав.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...