Премини към съдържание

Форумен отбор по картинг


Препоръчано мнение

Здравейте на всички :)

 

Имам удоволствието да ви предложа да си създадете форумен отбор по картинг и да участвате в започващия на 27 март 2010 г. Национален любителски шампионат по картинг Club S1. Всеки отбор се състои от 2 или 3 души, като може да се участва и индивидуално, а също така ако желаещите са повече от 3-ма, можете да си регистрирате повече от един отбор. Най-вероятно ще има отбори от доста автомобилни форуми, така че ще стане интересен сезон :)

 

Записването става тук: http://forum.auto-kart.com/forum/7-iaoeeiiaeaai-ethaeoaaenee-oeaiieiiao-club-s1/

 

Единствените условия са минимум 14 навършени години и регистрация на профил във форума.

 

Състезанията са 10 през годината - по 1 всеки месец от март до октомври, като само 2 от месеците има по 2 състезания. Използват се рент-картовете на самите писти. Не ви трябва собствен картинг!

 

Първите 3-ма в първа и втора гонка получават купи. В момента водим преговори със спонсори, така че има вероятно ст да има и награди. Като цяло ползваме поне 20% отстъпка от всяка картинг писта, така че на практика ще ви излиза по-евтино, отколкото ако отидете да карате самостоятелно на дадена писта. За тази година до момента са потвърдени пистите Бенковски (София) и Хасково, като с много голяма вероятност ще добавим Лаута в Пловдив и Благоевград.

 

Очакваме ви :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Ако се съберем повече колеги можем да се организираме за картинг отбор лично аз мога да карам а и не е кои знае какво :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...