Премини към съдържание

Питане за част


eti

Препоръчано мнение

Здравейте,

Днес докато се опитвах да отвия масления филтър за да го сменя, побих частта на която се навива (точно там където ляга уплътнението на филтъра), понеже се опитах да го отвия, като забия отверка в него. В следствие на това от там тече масло, след като завих новия :icon_blush: Интересува ме как се казва тази част и колко горе-долу струва (в нея влизат два маркуча вероятно за охлаждане :icon_hmm: ). Благодаря Ви.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нова част - само оригинална (скъпо), варианта е втора употреба.

Много ли е наранено, не може ли със шкурка да се заглади?

Иначе това с отверката е много отчаян метод.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да държах сам да си го сменя. Не съм за пет лева за смяна, но в нашия град майсторите са малко по-зле от мен. На предната смяна ходих в сервиз понеже ме мързеше и след това капеше от пробката, понеже не бяха сменили дифтунката. Та затова гледам което мога сам да си го оправям. Като махнах филтъра, който бях завил (пак с отверка) видях, че е побита стената на която ляга уплътнението, не е много, но не може с шкурка да се оправи. На новия филтър който завих му намазах уплътнението със силикон и сега всичко е на 6. Всъщност не съм сигурен дали аз съм побил стената, понеже видях, че и преди мен някой е мазал там със силикон, но както и да е. И понеже обичам всичко да е наред ще сменя тази част колкото и да струва.

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...