Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

4-ти кръг "time Attack & Drift Show,tunig Show" Кюстендил


Препоръчано мнение

Прочетох условията, но едно не ми стана ясно... при Time Attack колите се пускат заедно или една след друга?! Защото при такъв тип състезание ако се пускат заедно съответно има доста голям риск от произшествия. Аз лично имам много голямо желание да участвам, обаче нямам намерение да съм на пистата заедно с някакви селски раздрънкани лади, които при опит за изпреварване да ме засичат или бутат и т.н. И съответно щом организаторите не поемат вината ако стане нещо (което е нормално), как точно се процедира? Дисквалифицира ли се участника нанесъл имуществена щета, има ли наредба, която да ги задължава да изплатят щетите?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Неее, едва ли едновременно от старт! Може едновременно, но на другата страна на пистата..... т.е. половин обиколка разлика...

Ето:

15:00 – 19:30 Начало на квалификация за всеки клас подред (първи е клас „А”, след тях клас „В” и накрая клас „С”). Колите ще бъдат групирани според времената от свободната тренировка така, че участници с близки времена да са в една група и по този начин да се избегне евентуално застигане на някой участник.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Аз съм от Кюстендил и съм съдия на състезанието. Значи застигащият автомобил е победител! Колега автомобилите се пускат заедно на пистата, като стартовото им разположение е на различно място. Попринцип не карат селски индивиди(има изключения), но те отпадат още на квалификацията! Пистата е много добра, някои пътуват по 400км само за да карат на тази писта!

Eто малко видео!

http://videos.streetfire.net/video/Drift-a...tack_679718.htm

Редактирано от kris_kn
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Супер... аз си го представих малко по-различно. Иначе пистата я знам... имам роднини в КН и всяка година ходя там по няколко пъти. Само за каската да питам... трябва ли сам да съм си осигурил или може и на място да се ползва някоя... защото колан си имам, ама каска... :icon_angel:

 

ПП. И да питам... колко е дължината на пистата?

Редактирано от Nikon
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Каска трябва да си носиш или да вземеш от някой друг участник, който не кара. Предполагам имаш някой приятел моторист, който ще ти услужи! :rolleyes:

Дължината на Пистата е 700м.

Редактирано от kris_kn
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...