Премини към съдържание

Mitsubishi Lancer 94/95 година?


Препоръчано мнение

Може ли малко информация за тази кола ... колебая се м/у двигател 1.3 и 1.6. Разбрах че имало някои разлики в екстрите и искам да разбера разликата в разхода на гориво. Мен лично визията на колата много ми харесва, но моля кажете вашите впечетления от нея. Твърдо съм решил да взема Японска кола... и тази ми стана фаворит, но не знам много за нея.

Благодаря за споделената информация!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз карах такъв Лансер от 98 до 2005 година. Беше с мотор 1.3, 94год., купих го на 72 000км. Навъртях близо 150 хил. километра и съм много доволен. Като го купих му смених задни амортесьори, че първия собственик беше доработвал нещо и ги беше скапал. Сменял съм 2-3 пъти семеринг на разпределителния вал, че сълзеше масло при високи обороти и на 180 000 км смених биелетки и тампони на стабилизиращата щанга. Другото е масло, филтри и бензин!

По отношение на моторите, 1.3 е малко слабичък за шофьори със спортен характер. Колата е пъргава за градско каране, но не е за високи скорости /вдигаше до 170 км/ч/. Икономична е, среден разход 7-7,5 лятото до 8,5-9 зимата. На дълъг път е падала до 5,8 при нормални скорости до 90-100 км/ч.

По отношение на интериора, по добре да вземеш модел GLXi, който не само има повече екстри, но е и по-добре обезшумен от GLi! Като цяло моторите са много тихи, но купето е малко шумно /преди това съм карал Галант и разликата във возията и обезшумяването не може да се сравнява!/

Най-важното обаче е колата да е добре поддържана и запазена, защото ако започне да се разваля, няма да ти е до екстри!

Успех с избора!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Здравей колега, моето мнение за колата е много добро. Със сигурност избери 1,6 16 клап. Първия такъв ми го бльснаха след две годишна употреба, после купих втори такьв и си карам него, а миналата година си купих трети 1,6 , само че е 4 х 4. Трите коли са ми 93 г и само на единия съм сменил единствено водна помпа. Много са икономични и сьщевременно пьргави. Винаги сьм карал на газ и то обикновен с изпарител. Разхода на газ е леко завишен от бензиновия, но е то и данни: градско Б 8.3 до 8.5 Газ 9.8 до 10 извън гр. 90 до 100 Б 5.3 до 5.8 Газ 6.3 При 130 Б 6.7 Газ 7. 2 до 7.5 На Газ при постоянна 150 гори точно колкото на градско точно 10 . Като копуваш виж кутията дали превключва леко .

Аз май го изкарах най - хубавата кола. Е ми това е!!!

Пропуснах да отбележа , че този разход го дава с гуми 195/50/15 цола

Може би недостатък на амвтомобила е , че е лек и малко скача по накривен асвалт, но с 15 цола гуми е далеч по добре !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...