Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Надявам се тук да ми е мястото, ако не - модератора да ме намести където трябва.

Купих преди няколко дена Паджеро 2005г. и автоджамбаза ми го даде с 1 ключ, в него имало някакав чип. Ходих на 2-3 ключари, те го въртяха, сукаха, казаха бил крипто, било сложно и с 2 думи - оправяй се.

От Пловдив съм, моля кажете знаете ли някой, който може да го направи тук или някаде другаде, че ми е притеснено с един ключ щото сам малко шемет.

Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В Ратола (Цариградско шосе 92) пита ли? Свържи се с miroslav или ceno от форума за подробности ...и аз карам с един ключ и едно дистанционно и незнам кога ще изгърмя и аз.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Май няма за какво да се свързава с Мирослав.....Направо отивай там, ако ги нямат в наличност могат да поръчат заготовка. Имат и апаратура после да ти го програмират......Важното е да изтрият старите, че току виж джамбазина забравил да го даде..........Ако там не могат да помогнат, свържи се с мен, имам човек който ще го направи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Старата ми кола беше с 1 ключ. Купих я така, карах я така и я продадох така. Нямах никакви проблеми. Аз лично не виждам смисъл от 2 ключа с изключение ако я кара и някой друг.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Може да стане фал и да се заключи ключа вътре, после не се отваря много лесно. Вратата трябва да може да я отваря и с обикновен ключ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За да не стане фал се прави обикновен ключ за резерва без чип, като изгубиш оригиналния да може поне да отвориш колата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С МУТ процедурата е такава вярно, с всички останали уреди обаче е малко различна. Има начин....От всичките ключове единия винаги е малко различен, но разликата не е във външния вид. Ако той попадне в ключалката нещата седят по-друг начин.Проблема е ако този ключ го няма по случайност в собственика, тогава само с МУТ.........

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...