Премини към съдържание

Подходящи гуми за Спейс Стар


Препоръчано мнение

За Спейс Стар препоръчителният размер на 15 ки го дават 195/55/15 .... някой слагал ли е 195/60/15? и побират ли се безпроблемно да не опират някъде ? :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

195/55 15 е макс размер и то едвам се побират, но с тях колата е най-стабилна, 195/60 15 е висока и рискът да закачи е много голям.

Според мен за размерите на гумите и дали колата е с лети джанти е зависело от нивото на оборудване като нова. Лети джанти с размер 195/55 15 съм срещал и на 1.3 спейсове. И аз давам един глас за KUMHO много добри гуми, на нивото на най-добрите марки са, негативното при тях е че се износват малко по бързо и ако колата не се кара много се напукват стените на гумата. KH15 е стар модел а КH17 го замества през последните години. Също добри впечатления мога да споделя и за HANKOOK.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В момента карам 185/60 R15 84т FIRESTONE зимни гуми, относно дали опират НЕ не опират. Спейса е по висок и нямах никакви проблеми зимата.Лятото слагам 195/55R15 Goodyear NST широка гума стабилна и Спейса се държи много добре.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...