Премини към съдържание

Помагайте прекъсва на 4000 оборота


ml_siderov

Препоръчано мнение

Здравейте колеги. От няколко дни имам следния проблем колата е каризма 1.8 GDI. Прекъсва на 4000 оборота все едно че не й стига бензина. Преди го правеше този номер на прословутите обороти забиваше за секунда и поемаше.

Забелазах че като е студена не го прави като загрее до нормална температура и на място кото я изфорсирам и в движение до там. Това прекъсване не го прави винаги. Мисля че имам малка дупка по гърнетата защото като я запаля се чува някакво припукване. Чекинг контрола не ми свети.

Моля ако някой знае нещо по въпроса да пише.

Благодаря ви предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сменял горивен филтър, моя е в резервоара, вадих помпата с цедката (филтъра) почти нямаше боклуци - само го продухах с компресор. Колата е на 122 000 км.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ми то добре де....Ама ако е от бензина, на студено ще го прави повече.... Пък и както си го написал то не е прекъсване а на 4000об/мин направо си спира да върви...... а ако при това положение продължиш да държиш газта натисната какво става?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Миленски, да не са инжекторите за почистване?

Колега ml_siderov, я се разходи до Пловдив - доволен ще останеш... :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това с прекъсването и при мен го има. И аз карам 1.8 GDI. Рядко става на равно, но на наклон направо ми чупи врата. Някъде четох че е вредно да се паркира на наклон ( имам предвид всяка нощ да си стои колата ), вярно ли е и може ли да има връзка с проблема?

 

Поздрави!

 

Иван Краев

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

До колегата Милен Z до тия обороти и започва да прекъсва. Но интересно защо го прави от време на време. Аз говорих с теб по телефона и живот и здраве на първи май ще отскоча до Пловдив ако ме приемеш разбира се да излекуваш моята болежка. Ще ти звънна два три дни по рано да се разберем. Проблема е как ще те открия в Пловдив защото градът ми е а/солютно непознат.

 

Поздрави.

 

Милен Сидеров.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги вчера забелязах, че на тези обороти и като натисна педала на газта до край все едно че работи на два или три цилиндъра не мога да преценя точно!!!!

Очаквам някакви предложения!!!!!!!

Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Здравейте колеги, първо: честит имен ден на всички именници. Да са живи и здрави и всичко най-добро.

Един съвет към всички фенове на :mitsu-smiley: не хабете нерви и пари. Ако имате някакъв проблем, звънете на Милен и той 100% ще бъде решен. Телефония му номер го има във форума. Моят проблем е вече решен. Преди няколко дни ходих в Пловдив, при моя адаш Милен и се прибрах с перфектно работеща каризма. Тай не е майстор - той е просто бог на ГДИ-то. Милене, днес се прибрах в Разград - колата просто върви като самолет. Благодаря ти още веднъж. Бъди жив и здрав и все така отзивчив към всички!!!!!!!!!

 

Поздрави - Милен Сидеров!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...