Премини към съдържание

Ключ за летни джанти


Препоръчано мнение

Летите джанти са ми оргиналните за mitsubishi carisma с 6 лъча. Проблема е следния: С ключа с който се отвива едно елипсовидно "болтче"на капачето, не успявам да го отвия. Превърта ми ключа което ми го дадоха специално за свалянето на капачето на джантата. Въпросното ключе е тръба с елипсовиден отвор но превърта. И сега стой въпроса пред мен как да си сваля летите джанти.

И не знам на какъв принцип работи ключето има ли пружина под елипсовидния болт с натиск и завъртане ли е.

Стоя си с зимните гуми, а летните са в багажника докато измисля начин да си сваля джантите.А вече съм са били сваляни два пъти преди това не от мен. :icon_crying: :icon_crying:

post-3223-1238606257.jpg

post-3223-1238607103.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Летите джанти са ми оргиналните за mitsubishi carisma с 6 лъча. Проблема е следния: С ключа с който се отвива едно елепсовидно "болтче"на капачето, не успявам да го отвия. Превърта ми ключа което ми го дадоха специално за свалянето на капачето на джантата. Въпросното ключе е тръба с елепсовиден отвор но превърта. И сега стой въпроса пред мен как да си сваля летите джанти.

И не знам на какъв принцип работи ключето има ли пружина под елипсовидния болт с натиск и завъртане ли е.

Стоя си с зимните гуми, а лятните са в багажника докъто измисля начин да си сваля джнатите.А вече съм са били сваляни два пъти преди това не от мен. :icon_crying: :icon_crying:

Аз ги махнах тези болчета с тънки клещи, тъй като и моята дойде джанти, но без ключ и сега съм с неръждаеми болтове за шестограм :icon_blush: Не съм питал дели могат да ми направят ключ. Ти ако успееш да ти го направят може и аз да пробвам, че си ги пазя болтчетата :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вземи едни клещи и стисни малко самия ключ и ако не е много затегнато ще го развиеш. Това, ако не ти се е заоблил самия болт.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С един чук малко свих ключа и с повече сила се отвъртя, сега ще си ги притягам леко или най добре да постъпя като колегата да си сложа неръждаемо болтче шестостен.

:icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...