Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Нилро

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Нилро е написал

  1. Браво!!!Страхотен еhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_doh.gif!!!!!!!!!!!!!Това всичкото сам ли го направиhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gif?!!ОТЛИЧНА РАБОТА.МНОООООООООООООГО БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  2. Здравейте колеги!Неприятно е автомобила ти да загуби мощност и да мине в авариен режим баш когато му трябва мощността в дълбоките коловози и големите преспи! Мога да дам съвет от личен опит:за тези които са замръзвали и в резервоарите им има кофти гориво-на 10л дизел/1л газ за горене(за газените лампи от едно време); за тези които все още не са замръзвали гориво само от РОМПЕТРОЛ и дизел и бензин и за дизела добавка на Лики Моли-против замръзване. Надявам се да бъда полезен със съвета си и да имате успех в размразяването на колите и за напред да нямате такива проблеми!!!:mitsu-smiley::good::plane:
  3. Здравейте колеги!Мислех да бартеросвам Паджерото за такъв Оутлендър,но май ще се въздържа.Та колата си е един консуматив,защо да дават гаранция изобщо?!
  4. Значи диагностика колега и там ще се разбере за какво иде реч!
  5. Лоша работа,що се е получило след смяна на мслото!?Дали са сложили масло каквото трябва?
  6. Здравей!Според мен,ако държиш на 2.5 търси къса база!!!Решението си е твое,но 3.2 си е 3.2,ако може и да е 2005-2006 супер!!!!:good:
  7. Попада в графата от 5 до 14
  8. Колегата е много прав за мотора,но за всеки случей огледай си тампоните:good:
  9. Здрасти!!!Според мен не чакай много,сменяй го,ако имаш възможност!
  10. Здрасти!Според мен белезите на колелата трябва да съвпадат с белезите по блока!Дали има белези от другата страна на колелата незнам!Погледни,ако е възможно!!!!:good:
  11. Здравейте!Колега разхода ми се струва малко голям.Аз карам такова автомат,почти година вече и такъв разход неми е правило!Дори на 4х4!!! :icon_hmm:
  12. Здравейте!Годините на автомобила също имат значение!!!!!Колега питай чичко"GOOGLE" :good:
  13. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: Готово!!!Сега вече спокойно му подавам газ :mitsu-smiley:
  14. Ще изчакам до сряда,да видя какво ще ме излъжат в сервиза и ако се усъмня нещо ще те търся.В крайна сметка се оказа,че не смъкват мотора за ангренажа(било за някой друг модел).СМЕШНИЦИ ОТВСЯКЪДЕ!!!!!!!Както и дае,това е една друга тема! :good:
  15. Благодаря ти много !!!Ако се наложи мога да разчитам,че ще ми ги изпратиш?
  16. Миро имам молба!Беше ми писал цена на комплект оригинал.Можеш ли дами дадеш цена на всеки един детаил отделно? Тук в Русе ми дадоха цена на веригата 450 лв.
  17. Не успорвам факта!!!Щом производитела е изчислил някакъв пробег,значи е така.От там на татък си е на твоя отговорност и си носиш последствията!Изках да разбера дали веригата се износва дотакава степен,че да се скъса или просто от немърливост на собственика,че не е обърнал внимание когато е започнала да трака.Като започне да трака,тя троши плъзгачите и успокоитела,който е м/у двата вала,разхлабва се още повече и се мъчи да се качва в/у зъбите на колелата.В следствие от това да се къса!???Хе те това изках да разбера!!!!! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  18. С горенето как е?Смени си и въздушния филтър!!! :good:
  19. Ще съм ти много благодарен ако ги пуснеш давидя за какво иде реч!!! И все пак си мисля,че ако се сменят на време някои нещица по ангренажа,веригата ще издържи повече километри! :good:
  20. От която и да сложищ,няма да збъркаш!ДОБРИ СА!!!И все пак зависи от целта която искаш да постигнеш!
  21. Затова не ходя много,много по сервизи,опитват се да те избачкат и мислят другите за малоумници!!! Все още неса ми казали цена за ангренаж-комплект!И това ми било оторизиран сервиз-професионалисти!? Незнам в другите градове как е,но в Русе трудно се намира добър маистор.
  22. Здравейте!Ходих в сервиза на Мицубиши и ми казаха ,че се смъквал мотора за по-добро зацепване! Вярно ли е това,или нещо се опитват да ме ...???
  23. Много е важно и горивото да е с по-добро качество!!!!!!!!!!!Ако караш с някакъв дизел с неясен произход...
  24. Благодаря за помоща до момента!Изкам да разбера обаче,дали за да излезе капака трябва да се разхлаби галавата и картера и термостата само ако му развия болтовете дали ще се отдалечи достатъчно от капака? Марката МОТОРЕКС за ангренаж добра ли е?
×
×
  • Създаване...