Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ивайло Каризмата

Потребител
  • От него общо

    52
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Ивайло Каризмата е написал

  1. Много ви благодаря колеги за експертните мнения който сте ми дали, но май ще се ходи на майстор. Особено последният! :D
  2. Здравейте колеги! Карам Карисма 2002 дид 103 кон.Бях на елкон и ми показа,запушен интерколер и свръх ток на подгряващите свещи. Та вапросът ми е, как да процедирам от тук на татък? До тука 1000 майстори 1000 мнения. Засега никой не я пипал за ремонт. Какво да я правя и къде да е водя на доктор? ИНТЕРКОЛЕР! СВРЪХ ТОК! Звучи страшно. Много пари. Спасете портфейлът ми моля! Свръх ТОК!? :icon_crying: Интерколер :icon_crying: Малеееее.... :help:
  3. Може когато и да е, важното е да се съберем пак.
  4. Маллииииии..... Последната ви срещичка е била превъзходна, неочаквах да се съберем толкова народ и то, от :mitsu-smiley: май, май.... Пловдив се пробужда :icon_clap: Оцъствах малко от страната, но на следваща среща ще се П Р Е С Ъ С Т В А ! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Чакаме дата??? :D
  5. Айде Викторе чакаме снимките с нетърпение :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  6. Отговор на първият въпрос. Имам роднини в Гърция и там е така с джопче и се мести от кола на кола. Отговор на втори въпрос. ГО за моята каризма 1,9дид 103коня, без отстъпки 187лв.с отстъпките е 137лв. а те са: Отивате до КАТ да си извадите ЗЛАТЕН талон който струва 1,5лв.(Дава се,ако нямяте нито едно наказание в срок от 6 години от последното наказание или от издаването му.) Или служебна бележка от КАТ ,че нямате проишествие в последствие на алкохол. Може да имате фишове или актове. Важното е да неса от алкохол. :drinks: Носите тези док. на застрахователя и той ви прави отстъпката(отстъпката НЕ важи за разсрочено плащане) Успех! :first: Отговор на трети въпрос. В Гърция когато отивате да си регестрирате новият(втора употреба)автомобил ,номерата ще ви струват 50% от сумата на автомобилът ви, затова колега не се учудвам за тези високи суми. Ако ви прави впечатление, в Гърция се карат по-малки автомобили поради тази пречина.
  7. Tasso Здравей! Тиишърта ми харесва ,но ако може малко надписа да се намали за да изпъкне автомобила и марката според мен. :icon_hmm: Аз имам ново предложение, можем ли да си поръчаме и клубни лепенки за колите ни със същото лого както тениските и да си ги залепим Отзад на багажниците, за да се познаваме на пътя като се срещнем където и да сме в БГ. :icon_bye:
  8. По-обяд :icon_hmm: м.м.м.м....може , но само в неделя. Айде и едно ванче "Белким" се бребави към нашата групичка. :D
  9. Срещата премина страхотно :icon_thumbup: За вбъдеще няма да се пропуска такова грандьозно събитие! (Организатора ще бъде глобен със една бира :drinks: на член, заради неговата липса)!.
  10. Значи такааааа......... Остава за всички колеги които ще прсъстват на 16.01.11г. от 16 часа и 16 минути както казва бат Маринчо(бре)и ела с галанта от снимката бре да му се порадвам на тунинга нека бъдем там на заведението от линка, а то е Южен Полъх кв.Кючук Париж. Намира се след обръщалото на еденицата по бул.Южен в дясно,ако на бариерата ви спират и ви искат пари кажете ,че сте клиенти на ресторанта(паркинга е платен с охрана)за ресторанта е безплатно. :icon_dance: Утре се нагърбвам със задачката,да разпитам дали ще има заведението някакви ангажименти за тази дата и утре ще ви пиша по-подробно. Дано се съберем 16десет :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :drinks:
  11. Хора.... Наближава 16.01 къде ще бъдем :icon_hmm: Ще имали збирка изобщо :icon_hmm: :drinks: Давайте идеи!
  12. Е..е..е..е.. колега по-кротко,няма да се целуваме. Какво значи един до друг??? ............... (шегичка) :D Мисля за острова е супер, паркинга е огромен, но може да има свадби през уйкендите това почти е сигурно. Аз мисля да бъдем на ресторант Южен полъх (кв. Кючук Париж) има паркинг, като гледам активноста няма да бъдем повече от десет коли, толкова ще побере. Паркинга е безплатен за клиенти на ресторанта. :drinks: Цените са нормални и има много места. :drinks: :D
  13. Това 16.01? Предполагам 16 Януари 2011г. ли имаш предвид??? :icon_hmm: и къде ще е този път? :mitsu-smiley:
  14. Да колега, нали са затова колите, да се ползват по-черните пътища. :D Сега по-темата: Вие ме уплашихте брееее...... :icon_crying: Какви са тези 800лв.бахти и колекторите :icon_doh: . Меката връзка ми е здрава като нова е,започвам да вярвам за колекторите или уплатнението им, да колега като твоята хонда ми прави случаите са едентични. Двигателят ми е комънреал колегата е прав, щом мястото е удобно да ги вкарва вътре. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ!!! Сега ще знам какво да търся. Тези колектори можели да ги намеря втора употреба???
  15. Привет колеги и за много години!!! Пожелавам Ви да сте живи и здрави през новата 2011г Без аварийно шофиране. :good: Колеги, имам проблем със изгорелите газове, влизат вътре в купето когато работи парното, но само тогава когато колата е на място и работи, по-същият начин е когато пусна и климатика. :icon_hmm: Проверих си цялата ауспухова система и трабите, всичко е здраво и не духа от никъде :icon_hmm: . Някой, имал ли е подобен проблем??? Имали някой ИДЕЯ, от къде може да всмуква парното изгорелите газове. Автомобилът е дизел (печка). П.П. Звукът е леко боботещ от долу под двигателя, но прегледах всичко което се вижда здраво е, няма пушаци.
  16. ПРИВЕТ КОЛЕГИ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ,ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА СИ СМЕНИХ ДОСТАВЧИКА НА ИНТЕРНЕТА С НОВ (СТАРИЯТ МИ БЕШЕ БТК) И КОГАТО ОТИДОХ ДА СИ ПРЕКРАТЯ ДОГОВОРЪТ С БТК РАЗБРАХ, ЧЕ СА МИ ГО БИЛИ ПОДНОВИЛИ С НОВ АВТОМАТИЧНО БЕЗ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДЯТ ОЩЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА :icon_crying: И СЕГА СЪМ ПРЕД СВЪРШЕН ФАК, ИМАМ ДВА ДОСТАВЧИКА НА ИНТЕРНЕТ. МОЛБАТА МИ Е, АКО НЯКОЙ ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА МУ ПРЕХВЪРЛИЯ ЕДИНИЯТ МИ ДОСТАВЧИК(БТК)ADSL НА НЕГОВО ИМЕ ЩЕ ГО ВЪЗНАГРЯДЯ С 1ОО ЛВ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ МИ НА ЛС. ДОГОВОРЪТ Е ЗА ЕДНА ГОДИНА. :help: Big Boss: Не пиши с главни букви - виж си Caps/Lock
  17. Привет колеги, това е информация /с днешна дата - 16.12.10г./ със снимков материал, Дано съм ви бил полезен. :good:
  18. Аз ползвам само безжична връзка,свалям със 4,5;5,0 мб. скорост-рутера ми е N серия .Когато си купих рутера си носех и лаптопа, да ги синхронизират три умни глави се бореха за синхрона половин час , но стана супер.Не е толкова лесно колкото го описвате, иска си майстор по IT. :icon_thumbup: Поздрави! :icon_bye:
  19. Колеги,аз имах същият проблем като вашият,доставчикът ми беше до миналата седмица БТК-ADSL. Реших да направя генерална реформа, че ми омръзна да се бъзикaт с мен, да плащам голяма такса и да не получавам нищо насреща. :icon_crying: Решението на проблемът е следният: 1.Смяна на интернет доставчика от бтк на cooolbox (свалям филми със скорост 4,5мб.)Пакетът е;интернет,телевизия+телефон 37лв. 2.Закупуваш си нов рутер с две антени, но от "N" серията задължително, който струва 45лв. 3.Отиваш при специалист по IT-технологии, да ти ги синхронизира рутера и лаптопа. Откакто направих тези промени се родих,и като включа лаптопа през две стени , веднага хваща безжичната връзка и е държи докато аз не я прекъсна, желая ви успех колеги. :icon_dance: п.п. Сложи си парола на рутера, задължително заключи го. :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  20. :mitsu-smiley: колеги , още на Чепеларе спират без вериги, познавам полицайте не пускат никого, и са заедливи доста,ако се правиш на отворен може да осъмниш другаде, не рискувайте носете си ВЕРИГИ! :icon_rock:
  21. Следващият път,ще бъдем повече. :mitsu-smiley: Времето като се оправи! Честит ви първи сняг!!! :santa: И весело изкарване на празниците!!! :santa: Лични поздрави на tmintov :icon_peace:
  22. Супер предложение,най-после ще се запознаем с водачите ,на форум :mitsu-smiley: +1 :icon_dance:
×
×
  • Създаване...