Премини към съдържание

Venom

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Venom е написал

  1. Ето ти отговор на въпроса :good: зверски фарове са това http://www.ebay.com/itm/Limited-99-03-Mitsubishi-Galant-Dual-Halo-Angel-Eye-LED-Projector-Head-Lights-/230677032189?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi|Model%3AGalant&vxp=mtr&hash=item35b56c2cfd
  2. Venom

    Смяна на Крушка на халоген

    Колега крушката се сваля през задната част на халогена, лупите не се разглобяват освен ако не мислиш да ги позачистиш. Успех :good:
  3. Доволна бройка се събрахме. Може и едни карти да хвърлим :good:
  4. Среща днес на НИМ 15:00 ч. евентуално ако се съберем :rulez:
  5. Днес ще има ли среща колеги, че е време и аз да намина :rulez:
  6. Venom

    Галант- дилема

    Проверих рамата и както се очакваше е предната година но поне е 12-ти месец Както и да е ...... взех я :icon_thumbup: и мисля дълго да я Скоро ще добавя и снимки. :rulez:
  7. Venom

    Галант- дилема

    Благодарско много колега за бързите отговори! Гледах 3-4 до сега и ми беше интересно дали е нормално цената да е 6 бона на тази която е доста добра и отвътре и отвън и явно кинтите ще си заслужават. Вече се чувствам горд собственик на Galant но до няколко дни ще съм сигурен :icon_thumbup:
  8. Venom

    Галант- дилема

    Забравих да спомена че е нов внос колицата (видях как я свалят от автовоза) с всичките му там сервизни книжки та мисълта ми е дали ако са реални си струва 6-те бона (не съм запознат по другите страни правят ли се магариите с километражите) или да търся друго ?!?
  9. Venom

    Галант- дилема

    Здравейте бъдещи колеги (казвам бъдещи защото твърдо съм решил да е галант) :D но въпроса ми е дали е възможно да е 2.0 TDI 99 година и да е на 133000 хил за 6 хил лв. и да е читав щото някъде прочетох че не е възможно да са му реални тези километри Благодаря предварително скоро ще му направя снимки и ще покажа и тях
×
×
  • Създаване...