Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

MADMIX

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което MADMIX е написал

  1. MADMIX

    "Увиснал" на една страна

    Май заден ляв амортисьор ще се окаже слабо място на Лансера-аз сменям вече втори,все тече и кляка пък съм с десен волан. :icon_crying:
  2. Японеца е корав,каквато и марка да е.Подробностите зависят от модела-дали да е за ежедневно ползване,или за ,,резачка,,.Аз работя в Кипър и поправям само японци(всички).А тук са такива палачори,че и за най-здравия мотор е голямо изпитание-без масло и вода-изобщо нямам думи...какво ли не съм срещал.Заради счупена запалителна свещ се сменя главата :icon_doh: Ако някой иска съвет да пита.
  3. Колега,колата ти събира 3.5л масло.Купи Кастрол 15/40 и присадка за износени двигатели.Отдели 2 л от маслото,сипи присадката и разбъркай добре.После налей маслото с присадката,а с другото допълни,колкото е нужно.След това колата трябва да работи(по-добре в движение) около 15-20 мин.,за да се разнесе добре по системата.Ефекта е намален разход на масло,спиране на пушека и т.н.Хайде успех.
  4. MADMIX

    преработка

    Колега,не си струва да си губиш времето,заради 37Коня пове4е,след като можеш да ги докараш и от наличния мотор.Махни катализатора=5коня ,сложи спортен филтър=5,ако си уголемиш тръбите на изпускателната система=около15коня,слоги Иридиеви свещи=10 коня.Ако другото е наред-какво искаш повече от 1.3 двигателчето.Пък ако си нямаш работа-сменяй...
  5. MADMIX

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравейте; и аз попаднах в графата на собственик на Лансер 1.3 93г с климатик и десен волан без забележки на 125000км е.Направо е като нов, без ръждица е.В чужбина съм и не съм наясно колко струва в БГ и да не съм се набутал с цената 1200Евро :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...