Премини към съдържание

Stefanaki

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Stefanaki е написал

  1. Да, ще трябва да продължа да я обслужвам при тях. Но това не е чак толкова скъпа операция. Единственото което ме притеснява е да ми кажат, че заради газта ще отпадне гаранцията и на други елементи.
  2. Да, мисля че си много прав. 670 лв. за двете години общо си заслужава. Само дано като сложа газта да не ме отрежът много. Със сигурност двигателя вече няма да влиза в гаранцията, но да не изкочат и други изключения.
  3. Да колега, годините стават пет и километрите стават 150 000. Значи ти мислиш че е добра оферта.
  4. Колеги, до края на гаранцията на колата ми остава по-малко от 2 месеца. Днес бях в БС и от там ми предложиха за 670 лв. да удължат гаранцията с още две години. Има ли смисъл да правя това след като другата седмица слагам газ. Обясниха ми, че през тези две допълнителни години гаранцията няма да покрива: аудио системата, амортисьорите и аспусната система. А след като газифицирам няма да покрива и двигател и горивна система. Е, има ли смисъл тогава от тези две допълнителни години гаранция.
  5. Момчето, което ми слага сега обезшумяването е същият от Бургас, който е сложил на Васил - БРЦто. Брат ми на колата си сложи Ланди и е много доволен от него, не е правил промени не е пипал нищо по него, работи безотказно. Само когато превключва от бензин на газ, колата сякаш се спъва за секунда. На жипа на баща ми бургазлията сложи БРЦ и вече стана два пъти идва до Ямбол за да го настройва. Васко ти колко пъти ходи да ти настройват газовото ?
  6. Благодаря ви, колеги. Ще изолирам сега, а газовото ще го оставя за по-нататък. Три години съм чакал, сега три месеца нищо няма да ми стане. А по въпроса БРЦ или Ланди.... някой да изкаже някакви впечатления ?
  7. Добре, тогава ако само я обезшумя (подкалницте, вратите и багажника) в сервиз различен от тея на БС или Дарс Ауто и т.н. Това също ли ще прекрати гаранцията ?
  8. Колеги, след четири дни ще сложа Ланди Ренцо газова уредба и ще я обезшумявам (подкалницте, вратите и багажника). Имам още три месеца до изтичане на гаранцията на колата. Дали това ще повлияе на гаранцията по някакъв начин?
  9. "LASSA" Snoways ERA 205/60 R16 92H е с по-никък индекс на товаримост, при нашите пътища 96Н като при Yokohama W.Drive V902 е по-добрия избор за 200лв. разлика между двата модела гуми. Днес ги поръчах, но на метални подсилени джанти. Все пак всеки си решава
×
×
  • Създаване...