Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

BlackLancer

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което BlackLancer е написал

  1. Е...8 не са разбира се но на мен 9 ми се върти в главата,но може и да греша ... както и да е :mitsu-smiley:
  2. Аз съм съгласен да си направим 1 среща и да проверим дали са над 10 сек...? :icon_thumbup:
  3. Като притежател на Mitsubishi Lancer X (2009) 1.8 ръчни скорости,бензин смея да кажа,че колата е значително по-бърза от примерно BMW 3ра серия 1.8, дори съм изключително доволен от ускорението,като се има в предвид,че това наистина е кола,с която просто да се придвижиш... Пък и на мен по книжка ми дават ускорение 0-100 под 9 секунди :?
  4. Ти ми напълни душата с "баварчета на по 15-20 години и мерцедеси на по 300 000 километра" ! :icon_thumbup: За жалост е точно така ... От Дубай го взех,но и в ebay.com има много добри оферти за по 200$... иначе в БалканСтар ми искаха 1200 лв. :confused1:
  5. Ами това е че е регистрирана само в България и може много лесно да се проверят всичките и щети само с РАМАТА,а аз нямам нищо против... Пък и когато говоря с някои потенциален купувач (например вчера) казвам,че за моя сметка позволявам да я закарат в който и да е сервиз и да я проверят ... Пък и колата все още е в гаранция,няма 3 години от както я имам,а и има възможност срещу около 500 лв да се дозастрахова в БалканСтар... Но за жалост когато някой види обявата му минават точно тези мисли през главата най-вероятно ... Благодаря за мнението и аз наистина под 23-4 няма да падам защото и сега си я карам с най-голямо удоволствие,а следващата кола може да почака :icon_blush: Преди около седмица един човек много я хареса, но имаше 20к. Аз за тези пари в близките 2 години няма да я продам защото просто не съм на зор ...
  6. МЕРСИ и твоя изглежда ИЗРОД :mitsu-smiley: ! ! :icon_thumbup: Трябва да направим среща . . . ИСКАТЕ ЛИ ?
  7. Е то от ЕВО е само това,че номерът е в страни ... просто исках да я матирам,но да не е черен мат защото вече е банално!
  8. За това съм съгласен,а какво ще кажеш за поддръжката и здравината на двигателите? Както и да е просто не съм фен на дизеловите двигатели :icon_angel:
  9. Пребоядисах я в "БГ Мотор Спорт" Перфектен сервиз в пъти по-добър от Балкан Стар, боята на колата струва 5000 лв. като сам съм доплащал за нея ... Ако все пак решиш може да се видим да ти я дам просто да видиш как върви и да сравниш с другите Lancer щом си търсиш ... да имаш поне база за сравнение
  10. Ами тази хонда не е лоша естествено НО ... Километрите са 3 пъти повече от моята! Освен това е дизел и ще харчи изключително много а нафтата е по-скъпа и освен всички неща,моята кола е регистрирана платено и е абсолютно всичко! Както казах само зимните ми гуми с джантите струват 1800 лв! Ако вземеш тази хонда и и направиш всички тези неща цената ще стане друга + че няма гаранция а на моят автомобил може да се направи до 2014г. което мисля че си е голям "+" . . . Също така казах, че бих коментирал цената . . . Иначе относно тунинга... друго освен цвета и спойлера нищо не съм добавял,а и не мисля че колата изглежда лошо... именно обратното дори ми прави впечатление,че от както и промених визията по този начин получавам изключителен респект на всякъде .... за ЖАЛОСТ в България хората гледат предимно това! При положение,че колегата "nekro" желае може просто да се видим,да я разгледа,покара и тогава да прецени...
  11. Много съм ви благодарен за отзивчивостта ... Това е и аз имам приятели,които имат възможност,но за жалост признават само 3те марки ... Аз сега я писах по договаряне и ми се обади един пич,но бюджета му бил максимум 20к. Аз за толкова няма да я продам НИКОГА! То това би значело да му я подаря едва ли не ... тя си е на реални км,сменени консумативи и какви ли не още работи ... но имам чувството,че се правят на интересни защото той дори да си купи кола за 20к като и плати данъците,застраховките,зимните гуми и т.н. пак ще му стъпи на 22к някъде, а аз му казах,че мога да смъкна до 23 макс! На мен не ми е толкова зор да я продам, така че ще си чакам! Но пък съм много доволен от колата като цяло ...
  12. Честно казано и според мен това може би е причина (визията и) защото толкова време вече няма интерес, а аз я купих на доста по-друга цена преди 2г. . . .
  13. Здравейте, реших да се разделя с количката си " http://www.mitsubish...showtopic=24910 " но нещо няма много заинтересовани . . . Каква е причината според вас? Дали цената е висока ? Благодаря за вниманието :good:
  14. Може да не е нещо сериозно... Но е странно.
  15. Е за кво са ти рязали гумите тия глупаци?! :icon_censored: Иначе как да им демонстрирам като се е случвало 3-4 пъти за 6 месеца... то няма да се случи 10000% пред тях... много рядко се случва.Иначе ако им я оставя съм сигурен че пак ще измрунка тоя "компютъра не намира грешка" :icon_censored:
  16. Незнам .. аз утре ще им се обадя и ще ги попитам .. Като не отчите грешка компютара защо го прави .. иии дали на тях им се вижда норнално чисто нова кола да не пали .. дори и в магазина им!
  17. Казвали са ми че OMV е най-добро и винаги само там зареждам.... иначеее нз ... надявам се след 1-вата смяна на масло само да изчисти някои грешки ....
  18. До утре ще го напиша... Благодаря за съвета.
  19. Колата е на 6000 км ... иначе дата на производство... къде мога да я видя?
  20. Еми не.... надявам се и да не се случи ... :icon_crying:
  21. Пф.... Не е с ключ... иначе съм INTENSE ... честно казано когато ми я даваха нали там в блакан стар ми я вкараха да излеза от там .. и не запали от 1-вия път.. наливаха гориво и май чак тогава стана ... Нищп не изписва и не показва... просто се мъчи мъчи и я пускам след 10 секунди ..
  22. Снощи дори не съм излизал от колата през този 1 час... Нито съм я отключвал, нито заключвал... Само слушах радио... Чудя се дали проблема не е в акумулатора?
  23. Алармна нямам .... Иначе не го държа когато паля... И винаги си е палила нормално .. възможно ли е да е от съединителя? (Много благодаря за бързите отговори :icon_clap: )
  24. BlackLancer

    Body Kit за новия Лансер

    И аз искам да си взема задел спойлер,но се чудих дали от EVO10 ще стане на норален Lancer :icon_thumbup: А и не ми се дават 1200лв. :icon_blush:
  25. Здравейте колеги, Искам да ви попитам ... нормално ли е да си купя чисто нова кола ( :mitsu-smiley: Mitsubishi Lancer 1.8) да не пали от 1-вия път...?! Ето какво ми се случи .. преди около 2 месеца карах за работа... паркирах и се върнах след около 1-2 часа... тръгнах да я палня но не запали от 1-вия път а от 2-рия.Случи ми се още 2 пъти.Бях в Балкан Стар,но ми казаха че "не показвало да има грешка". Снощи излязах .. запали от 1-вия път сичко точно,карах 1-2 4аса,паркирах за 1h и като тръгнах да паля пак не стана :icon_censored: Запали чак от 3-тия път.... Някакви идеи и съвети какво да правя и какво може да е ... ?
×
×
  • Създаване...