Премини към съдържание

Simoneze

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Там на Баира

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Simoneze's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Simoneze

    Навигация

    Значи не мога да разбера защо трябва да си плащам за нещо ,което ми стои в колата и за което съм дал една камара пари.Платил съм и за отопляеми седалки и те си топлят ,а не е само да го има ама да не са свързани.БС заплашиха с адвокати и ,че няма да ми инсталират картата.И това пред свидетели.Всичко това съм го свел до КЗП ,които също имат адвокати и ,които са издали становище да ми се постави картата.Казвам го тук ,защото не ми харесват коментари от рода на пловдивските БС "...дай ще ти сложим картата ,но по изключение ще направим компромис, а ти не раздухвай нещата ,че и други ще искат."И след като аз казах ,че въпроса е не само в 17% ,а в това ,за което съм платил при покупката 100% карта ,те отказаха.Е ок,знайте ,че всички са ни набутали,едни от страст друго от глупост да им купим боклука.Да си бях купил Си кросер поне картата и ъпдейта е безплатен,след като им се снасяш като тарамбуха.
  2. Simoneze

    Навигация

    Някой пробвал ли я да я слага-да не скапе нещо?
  3. Аз не съм доволен от Нокиан.На старата ми кола Тойота ван 2,4 бях взел след много хвалби Нокиан,уж финландска зимна гума,но все едно бях сложил ски на колата.От Ласата ,която преди това бех купувал бях по-доволен.Смених Нокиана с Кумхо,много доволен останах,до вкъщи имаме едно баирче ,което с Нокиана не можех да изка4а,а с Ласата и Кумхото без проблем.За Лансера се колебаех между Кумхо и Йокохама,взех Йокохама и съм много доволен-втора зима с тях ще карам,вече ги и сложих.
  4. Simoneze

    Предни спирачки...

    Не трябва да се шлайфа буталото, което избутва накладките към сп. диск, защото ще се намали диаметъра. Там е много малък допуска /стотни/ и ще започне да изппуска течност. Имал съм подобен проблем с Омега 3000. Бяха прегряли дисковете и след като изстинаха спирачките заработиха отново. Проблема идва от накладките, които вече се изработват без азбест и други подобни материали коити са забранени от ЕС. Това прегряване води и до изкривяване на дисковете, дори и когато са допълнително вентилирани. Според мен има много некачествени компоненти в скъпите ни автомобили.
  5. Аз също не съм получил подобно писмо, а и днес бях в Б.С. Пловдив заради криви предни дискове и нищо не ми казаха по въпроса за вак. клапан. За 1 ч. шлайфаха дисковете и се оправи проблема, но това не се брояло проявен дефект и дисковете и накладките нямали гаранция. Това се получавало при висока скорост и интензивно спиране. Значи при внезапно спиране за предотвратяване ПТП трябва да се пребия само за да не си изкривя дисковете. Това според мен не е правилно и мисля, че като и те самите признават за това от къде е проблема и си е явен дефект получен при употреба на най- важната част от автомобила трябва да има гаранция като за всичко останало. Аз смятам че в случая трябва да се търси съдействие от КЗП.
  6. Simoneze

    Навигация

    КЗП издадоха становище да се постави картата и да подпишм споразумение за безплатното ъпдейтване .БС днес отказхаха.
  7. Simoneze

    Навигация

    Здравейте,колеги! Когато си капарирах Лансера през април 2008г. ми казаха,че до края на годината ще ми инсталират карта ,след което ще получавам постоянен безплатен ъпдейт.Това го казаха пред свидетел.С това наклониха моя избор в посока на Лансер Инстайл.В закона за защита на потребителите е казано,че нямат право да ми казват нещо ,с което ще повлияят на моя избор ,ако това нещо го няма.В случая съм заблуден.Когато отидох за инсталация на карта ми поискаха 1000лв.Аз съм купил кола за 47 хил. лв. без оскъпяването и съм я купил с фарове ,които трябва да работят ,клаксон ,който трябва да свири,система за навигация ,която трябва да има карта и да мога да се движа с нея.Е ,да но фаровете ми светят ,клаксона свири,а навигацията не работи-имам си само едно скъпо радио с ДВД.Пуснал съм жалба в Комисия за защита на потребителите.Жалбата е със становище да ми се постави безплатно картата и да се ъпдейтва след това.От БС отказаха да я изпълнят,след като ме и разкараха до Пловдив казаха..."Имаме армия от адвокати,нищо няма да постигнете...."Ако някои друг иска да се присъедини към жалбата да заповяда.Факт е ,че на всички са ни го обещали ,а в последствие не го изпълневат и ни лъжат.До 2 дена ще пусна и нова жалба за друга нетредност ,която установих при покупката и ,за която е казано със закон ,че не трябва да е така.Ще пиша допълнително.
×
×
  • Създаване...