Премини към съдържание

Стамов

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За Стамов

  • Рожден ден 06/17/1989

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Colt 1.6
  • Интереси
    Многостранни :)

Стамов's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. И аз съм за, само да кажете къде и в колко часа
  2. Ето както обещах клипче на ремуса на Колт-а http://vbox7.com/play:af125dd4
  3. Здравей masterross. Наистина ти си извора на информация за тази кола, може би ти ще трябва да ми разясниш ситуацията с нея. В Асеновград всичко беше много неясно, едно момче беше собственик, друго момче я беше взело от него и аз направих бартер с него, но това вече няма значение. Въпроса е, че колата е в перфектно състояние, изгежда страхотно, върви страхотно и т.н. Поздрави Може и ти да дойдеш до Пловдив, като се събираме да си я видиш ) Ето и актуалното звучене на ремуса, ти ще кажеш дали колата е в предишната си форма или не :) http://vbox7.com/play:af125dd4 А за другия колега, ще направим една замерка с удоволствие
  4. Ето и малко снимки на Колт-а . http://pics.data.bg/albums/18443/colt
  5. Разбира се, че става колега. Ще направим една замерка. А за срещата, не можем ли да се организираме за Неделя на обяд например ? Мисля, че ще е добре. Или ако е рано за другата седмица Неделя, а може и през седмицата над вечер. За мен е без значение Чакам да пишете.
  6. Малко ще вдигна темата. Моя Ремус е със сертификат и е абсолютен оригинал. В каталог от 2004 струва 350 евро. Ако имате желание мога да направя един клип утре и да го кача вечерта, за да чуете звука. Поздрави.
  7. Ти ми уби всякакъв ентосиазъм. А за правено, според мен е правено, защото не може да върви така 90 коня, защото съм имал Нисан 90 коня и Хонда 125, която тежеше 150 кг повече и беше с ВТЕК, Колта върви 1към1 с Хондата. Дори и да приемем че колекторите и гърнето вдигат до известна степен мощноста, пак не е достатъчно.
  8. Благодаря за разяснението. Сега ако ми кажете и кой "мозък" бара процесори ЕКУ-та и т.н. ще съм много благодарен. Или може би друго предложение, за да кача още малко възможностите на колата, отделно от чипа и изходящата система за газове, защото там след резонаторното гърне няма да има какво да се бара вече. Може би има нещо друго по този двигател, което може да се прави. Ще съм много благодарен, ако някой даде предолжение, или може би трябва да пускам тема в Колт. Посъветвайте ме Поздрави.
  9. Правено е в Германия, явно мозъка е бил доста добър, но вървенето на колата от сток 90 коня се изразява в ниските обороти и достигането до по-високите, а не в максималните обороти. Аз търся някой, "мозък" , който да барне и оборотите, в който влиза колата и смятам, че ще има още по-добри резултати. Другото по колато, което е правено в Германия са спортни колектори, от там след меката връзка права траба, до крайно гърне "Remus" за което имам сертификат и е абсолютно оригинално закупено от там. Трябва да сложа едно резонарторно гърне, което да заглуши лекия метален звук, който се получава в момента в ниските обороти и да завихри въздуха. И накрая има "шорт шифтър" на скоростите. Другото е спортно оканчване и нископрофилни гуми с джанти 15, но не смятам, че то се отнася до перформънса. Идва и още един въпрос от моя страна. В техническите данни на раздел Колт 5 има два двигателя на 1.6, единия е 90 коня GLX, а другия GLS, който е 16 V. Интересното е, че колата ми по талон е 90 коня, а на двигателя пише 16 Valve. Може би и двата 16 V и аз бъркам незнам. Моля за разясениние. Също ако имате желание мога да снимам колата утре да видите цялостната и визия. За среща дори да сме само двама също съм положително настроен :) Поздрави, Митко Стамов
  10. Защо така. Явно не сме много. Защото като имах Хонда, се събирахме много хора от форума. Явно тук нещата не стоят точно така Въпросите са ми свързани с Колта, който имам. Той е колт 5 1.6 90коня сток, интересува ме как мога да вдигна прекъсвача, колата да влиза в над 6800 оборота в минута. Колата е с чип-тунинг от Германия, но явно чип-а и не се изразява в това къде да прекъсва, защото пак си прекъсква на 6800, но не върви за 90 коня, а колкото Сивика ми, който беше 125 коня. В смисъл искам да кажа, че наистина е барана, но явно в друго отношение а не в оборотите, който мога да развива. И в крайна сметка въпроса ми е къде в Пловдив някой може да е бара тая кола, за да ми влиза в повече обороти или да се направи нещо друга, което да спомогне в мощноста и. Ще чакам отговор. Поздрави )
  11. Здравейте. Аз съм нов в клуба. От 1 седмица карам Колт 1.6. От Пловдив съм и искам да попитам, кога ще има среща в най-скоро време, защото искам да дойда и да задам някой въпроси, за които ако питам в форумите трябва да отварям доста теми. Ще чакам отговор Поздрави.
×
×
  • Създаване...