Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Evgeniy74

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За Evgeniy74

  • Рожден ден 02/06/1974

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Каризма TD

Evgeniy74's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Тази сутрин положението беше още по-зле. Първите два пъти когато се помъчих да запаля си остава са с мъченето и страхотен пушек отзад. След малко ( на третия път ) си запалих и пушека го нямаше в такава степен. Подгряващите свещи са добре. Тръгнах, вървеше си нормално и по някое време отново ми светна лампата на двигателя и започна да припушва и се получава нещо като леко тресене. Изгасих я, запалих я и всвичко е ОК. Идеи и при кого да отида за да оправи нещата? Благодаря предварително
  2. Привет колеги, От няколко дена имам проблем с оборотите на TDI 1.9. Както си карам и започват да се менят и по някое време ми светва лампата на двигателя. Днес дори ми се стори, че видях и пушек отзад в този момент. Това не го прави постоянно. Ще съм благодарен за съвети. Благодаря предварително
  3. Evgeniy74

    Казанче на чистачките

    Коя е лампичката която е индикатор за казанчето, че вчера ми светна за малко една в дясната част на таблото. Стори ми се че е с нещо като чадърче. Помислих си че е за нивото на течността на чистачките, но пък се сетих, че като си купих колата преди време изобщо нямаше течност и нищо не светеше тогава.
  4. Evgeniy74

    Подмокри се...

    Мен няколко дена ми прави впечатление, че като тръгвам сутин ( без да ми е включен климатика ) ми мирише направо на влага, като е имало случаи предния ден да не съм включвал климатик. Къде се събира влага която да влиза в купето?
  5. Evgeniy74

    Смяна масло Carisma

    Къде мога да прочета за това какво се изисква от техните масла и за какъв пробег какво трябва да е, че ми предстои смяна на масло. Насочил съм се към 10W40 или 5W40 на Тотал. Искам да сравня какво се изисква и какво предлагат те.
  6. Извинявам се на всички, че заради такива като мен се забавиха нещата. Прекалено съм ангажиран и от доста време не съм влизал във форума. Не бях разбрал за това, че се събират пари. Днес съм превел сумата от името на Корнелия. Още веднъж Sorry!!!!
  7. Вчера, на път за Карлово, се отбих за няколко часа на язовирчето в с. Габарево ( първото село на запад след разклона за Павел Баня по пътя Казанлък - Карлово ). Платено е. На мен лично ми допадна. За 3-4 часа хванах няколко шаранчета, най-голямото 1.7кг.
  8. Аз понеже не намерих капси каквито ми трябваха използвах попнитове. Махнах им пръчицата и ги скъсих малко. При тях поне избора е по-богат и се варира по-лесно. Даже установих, че ми няма и едната пружинка и сложих такава от запалка. Стана почти като оригинално.
  9. :icon_clap: Това е много добре за мен и моите хора. Много обичаме да обикаляме и ще се постараем да дойдем доколкото зависи от нас.
  10. Колеги, има ли все още свободни места? Лошото е, че със сигурност ще зная чак последната седмица. А иначе ми трябва тройка стая.
  11. От тогава на мен не ми е светвала, но никога не е късно. А ако ми свети често, мен лично много би ме дразнило, защото не обичам да имам проблем за който знам и да не е отстранен.
  12. Ако не се случи нещо чрезвъйчайно, в неделя съм или в Несебър или в Китен.
  13. Няма ли никой от Зарата в този форум?! Аз откакто си взех Каризма-та всеки уикенд ходя до морето на плаж с жената и детето, даже понякога се връщам в събота и в неделя пак обратно :D Предполагам него уикенд пак поне за ден ще съм там. Ще се радвам да видя колеги по кола
  14. може ли да се поръчва още? Ако - да + 1L за мен
  15. Evgeniy74

    Разход на гориво

    Дизела пак ли е от Лукоил или не при тях? Според колегите разбирам, че за предпочитане е дизела на Лукоил пред този на ОМВ, така ли е на практика?!
×
×
  • Създаване...