Премини към съдържание

slim1977

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    пловдив

slim1977's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, благодаря за отговорът. Газовата уредба има поставен омаслител на клапаните, най-интересното е че не даваше никакви признаци нито гореше масло, нито пушише, просто загасна два пъти и до там беше. В тези думи "Евтино винаги излиза по-скъпо" има много истина :icon_rock:
  2. Здравейте, карам Аутлетдер 2010 2,4 бензин автоматик купуван е чисто нов сега е на 150000 км каран е 70000 км на газ. Проблемът е че колата е за основен ремонт цилиндрите са очевидно надрани в картера има нещо като пясък, майсторите казаха, че катализаторът е разрушен и от там е този пясък. Имам два въпроса възможно ли е да е от катализаторът и дали газта има има нещо общо?
  3. Здравей колега карам 4007 бензин автоматик вече 4 години до сега съм сменил само предни накладки и болтовете на спирачните апарати. За разхода всяка седмица пътувам Пловдив Червен бряг по магистралата карам 130-140 на авто пилот разхода е 10 +/- 0,5 литра. Налагаше ми се и 4-5 пъти да ходя до ВМА София разхода също беше около 10 литра. В Пловдив градско гори 12 литра с много кротко каране съм го свалял и на 10,5 но много рядко се случва. От две седмици обикалям селата около Пловдив да си търся къща, на междуселските пътища гореше 8,50 литра. А и свещите смених NKG иридиеви в Пежо Пловдив 55лв брой с ДДС, смяната на маслото в Пежо ми излиза 130-140 лв с ДДС /масло, маслен филтър и труд/ въздушният филтър е 40-50.
  4. Здравейте карам 4007 автоматик и този мирис на феродо го има от както взех колата преди 3,5 години мирише повече от страната на гърнето и то без да е боксувала,появява се като я карам на AYTO. Не е от накладките защото за 40000 км щяха да са заминали. Още докато беше в гаранция съм я карал 5-6 пъти в сервиза и нищо не откриха. Имам приятел с Outlander 2.4L пак автоматик на 80000 км и той го има същият проблем, но и в Балканстар не откриха причината.
  5. Здравей, Имам пежо 4007 огледалата се прибират като натиснеш 3 пъти последователно копчето за заключване на дистанционното, разгъват се като натиснеш 3 пъти бутона за отключване. Стъклата се вдигат при продължително задържане на копчето за заключване. За дисковете трябва да имаш бутон LOAD DISK натискаш чакаш малко и те кара да сложиш диска. Аз си купих един 2DIN и съм много доволен. За около 1200 лв имаш навигация телевизор ДВД вход за флашка. Всички който се продават пасват идеално на таблото и се монтират за 15 мин, малко повече време отнема камерата за заден ход. Чао от мен
  6. Здравей аз имам пежо 4007 и капачките са същите не знам за ц кросера да ли е същата. Пробвай в пежо или ситроен, но се съмнявам цената да е много по различна. Не мен в пежо за едната пръскалка на чистачките ми взеха 47 лв.
  7. Здравейте, Имам един въпрос да ли някой колега си е поставял тази система скоро и по-точно ако е, да ли му е останал ISO конектора без кан буса, че ми трябва един. А аз имам излишен кан бус. Чао от мен
  8. Здравейте, ето как изглежда монтирано. http://img204.imageshack.us/img204/8964/22072009077.jpg За поръчката не забравяйте допълнителният кабел струва около 45 $, иначе цената на системата тук е около 1000 лв, колегата го купи от Варна. За разлика от фабричната система, при тази няма достъп до функциите на климатика, осветлението и др. Чао от мен.
  9. Да системата е същата. Копчето на мигачите е на една платка, която се монтира много точно на новата система. За камерата да тръгва с всякаква камера, но искаме да го направим без тегленето на допълнителни кабели ще изчакаме, защото така или иначе трябва да се махне кората на задната врата, за да се монтира камерата както трябва. Чао.
  10. здравейте, вчера го монтирахме успешно пасва идеално в таблото навигацията тръгна с I GO, телефона работи може да се избира номер от дисплея, TV тунера работи горе долу добре. Допълнително трябваше да се поръча една букса, защото тръгваше без звук. Управлението от волана работи. Разглобяването на фабричната система е много лесно. Тази седмица ще го пробваме на един ситроен предполагам, че няма да има проблеми защото всички букси са еднакви с тези на муцубишито. DVD-то работи и в движение, незнам как но като се включи на задна преминава във фукция камера за задно виждане, окабеляването за изводите отзад между двете предни седалките е заложено фабрично и работи, сега търсим камера, която да пасва. Звъняхме в БС, Автомотор, но за камерата искат над 500 лв. Още не сме разглобявали задната врата, за да видим дали има окабеляване за камерата фабрично заложено. Чао за сега.
  11. Здравейте, имам пежо 4007 бензин автомaтик и ме извикаха за смяна на стоп машинка и клапан на сервоусилватела на спирачките. При вас сменят само стоп машинката, не знам защо е така.
×
×
  • Създаване...