Премини към съдържание

Васил Нончев

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Васил Нончев е написал

  1. В Созопол някой колега ме поздрави днес, но не го познавам. Май е с американски лансър тъй като видях такова като се разхождахме с отличителните знаци на клуба, но пък дойде от другата посока. Да си признае веднага :icon_thumbup: :drinks:
  2. Под 5 лв беше телта, 20тина лева е лагерчето и другото са лепило и други дребни неща като шлаух и подобни. Иначе труда наистина е доста - зачистване на всички неща на струг и за самата бобина... Също забравих да спомена, че и гумичките бяха паднали и сега на тяхно място има текстолитови шайби. Майстор за бобината искаше 35лв за пренавиване. Предполагам стругар+бобинар+материали ~ 100 лв. Иначе в случая другият човек е близък и ми излезе на мен 25лв защото всичко описано по-горе го прави той и съм адски доволен от резултата.
  3. Да избихме го и сложихме нов (става дума за 7). Всъшност както писах в първия пост точно той беше причината за цялата работа понеже се беше разбил и оттам беше изглежда задрал в бобината и беше блокирал ролката за да се скъса ремъка. За щастие леглото отдолу не беше засегнато, забравих да спомена.
  4. Направихме бобината с 240 намотки с тел .65 мм, заляхме я с поксипол и стана идеална. Зачистихме и 4 и 7 за да зацепва по-добре и климатроника вече е като нов. Жалко, че не се сетих навреме да снимам бобината и ролката с лагера, но ги почистихме и светанха като нови. Упражнението определено си струваше. Ако някой се види в същото приключение мога да помагам.
  5. @XEN днес ходих до БС и ми обявиха цена от 220 лв за бубината + 64 лв за уплътненията. Може ли да ме насочиш към някое място, където е на цената която спомена по-горе. @Anatoli може ли да ме насочиш към приблизителна цена на новата?
  6. :good: Затова и питам тук. Иначе майстор ще се намери, въпроса ми беше какво е съпротивлението или колко намотки има, защото бобината е доста поразплетена и омачкана, а също и обгоряла. XEN под магнитен съединител 3-те части ли имаш предвид или само най-външната?
  7. Ами филма е почти "изсниман", само пренавиването остана, пък за една бобина да купя цял компресор... Иначе ако не стане това е план-Бе.
  8. Здравейте колеги, имам следния проблем - на ролката на компресора беше блокирал лагера под магнитния съединител и е развалил бобината под него. Съответно избихме и сменихме лагера с нов, но нямам характеристиките на бобината за да я пренавием. Галант-а е 2000г с дизеловия двигател. Бобината е номер 9 в снимката долу. Ако някой може да помогне с характеристиките (намотки и съпротивление) ще съм му много благодарен. Приблизително каква цена е нова и може ли да се купи само тя? http://media.snimka.bg/5938/018131625.jpg И още нещо малко странично, на трите отвора на номер 4 от снимката за 4D6 двигателя какво има вътре в трите отвора? Предполагам някакво уплътнение, но от какъв материал? При мен каквото е имало е паднало и малко са се износили отворите.
  9. И моите на километража не светят кой знае колко силно, но на мен тази сила ми харесва. Даже не ги държа на максимум, защото отражението в стъклото на шофьорската врата ме дразни ... А бутоните на климатика Off, слънчицето и другите от ляво на дисплея светят ли? Не бях обърнал внимание преди а сега не ми светят.
  10. Според мен най-важния въпрос е дали се пазят хешовете на паролите, а не самите те в plain текст и впредвид, че форума е много разпространен отговора е ясен. Оттам нататък браво на админите, че са закърпили дупките 1 ден назад бекъп не е толкова зле (става дума за последния). Иначе щом форума го развиват няма как да не се добавят бъгове, така че админите трябва да следят за дупки в сигурността и да ги оправят навреме, шанса нашия форум да е първия на който ще приложат даден експлоит е крайно малък. А саморазправата предполагам всеки фен на форума си я мисли, но усилията по-скоро трябва да са насочени в посока подобряване на сигурността. Все пак не забравяйте, че всяко китайче има достъп до форума и нищо чудно утре някое да се учи да хаква върху него. Все едно да търсим да набием цигане дето е откраднал домати от градината при условие, че нямаме ограда на нея и тя се намира в тяхната махала - ми не става като набием него и утре някой друг открадне домата?
  11. :icon_thumbup: Супер е станало. Това обаче, не е ли просто матово фолио. Карбона има едни специфични шарки (оригинала).
  12. Много хубаво това отзад за конзолата, а също ми харесва и шофьорската как плътно обгръща и от страни, но пасажерската не е ли много малка? Отстрани ми се струва, че ще се цапа.
  13. Откъм разнообразие на модели поне няма кой да се оплаче - Колт, Еклипс, Каризма и Галант, на следващата трябва поне едно Паджеро или Аутлендър :clapping2:
  14. Благодарности :mitsu-smiley:
  15. А за Галант ЕА* и по-точно за комбито (ако има разлика) какви са точните размери, че нещо не мога да ги намеря в гугъл.
  16. Напълно вярно, че се увеличават. В Несебър даже боклукчийския камион ми направи вречатление, че е с десен волан. Иначе и за това, че има някой модели само с обърнат волан е вярно, при това най-любимата ми може би кола :( : http://www.ssip.net/upload/mazda-rx7-series-6-rear-3_176.jpg
  17. На предната ми Мазда беше точно алтернаторния ремък, но не отлагай, защото при мен свири известно време и след това се скъса в доста неподходящ момент. Колкото повече свири толкова повече се износва.
  18. Васил Нончев

    Автокаско

    При ЛевИнс бях с предната ми кола - Мазда МХ-3, която блъснах лошо и се получи тотална щета. Платиха ми повече отколкото можех да взема на колата ако трябваше да я продавам в състоянието преди сблъсъка, а също ми я и оставиха да си я продавам за части. Та доволен съм от тях определено. Само ме поразмотаваха малко, но отдавам част на вината за това на себе си (малко недоразбиране).
  19. Освен баловете има и авио шоу 2та дена. http://www.airshow-bg.com/index.php?id=4 Ако искате може някакси да съчетаем 2те неща
  20. Бройте ме и мен Много ме е яд, че предния път не успях да дойда, но сега ще се поправя.
×
×
  • Създаване...