Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Forester

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Интернет контакт

  • AIM
    antony.stefanov1
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Forester's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. В интервала около 15-19000 км миналото лято, при едно по-продължително каране в чужбина видях, че феродото се износва бързо - джантите буквАЛНО СИ ПОЧЕРНЯВАХА (и то аз нямам навик да използувам прекалено спирачките). Знаех за подобен проблем от моите колеги (3 Аутландера купихме служебно в края на 2008 г и то още от около 10000км) В сервиза са обяснили, че това е нормално, защото феродото нарочно било направено по-меко, за да не се драска диска!? След като се върнах, и на прегледа на 20000 нищо не казаха, за такъв проблем, но и аз забравих да ги питам, защото тук повече не съм го забелязал. При смяната на гумите тази зима погледнах - бяха си с нормална дебелина. Не съм чувал стържене.
  2. Здравейте почитатели и собственици на Митцубиши /Аутландери, Днес се регистрирах и аз за този форум. От месец 11.2008 имам Outlander 2.2 DI-D, Instyle+, т.е. с всички екстри, вкл. мултинавигационна система. Когато я взехме (колите са 3 и са служебни), ни казаха че няма карта на България, но скоро ще я получат а ние да следим. Когато купуваш тази екстра за (мисля доста над 3000лв), естествено е да си мислиш, че картата а'приори влиза в цената (или ако я имаха, щяха да ми продадат системата без карта - ? абсурд. преди около месец бях в БС за контролен преглед на 1000 км и питах за картата. Отговорът беше, че срещу заплащане (540 лв) ще ми направят ъпгрейт и той ще бъде за 17% от БГ. Когато отида за следващ ъпгрейт, например до 40% пак ще си плащам ! Бях бесен и скоро написах остро протестно писмо до дилъра Йошида (иначе много точно момче изглеждаше), с копие до фирмата им. Заканих се, че ще отнеса въпроса в Мицубиши Европа. Не вярвам, че в Холандия например ще накарат собственика платил за тази система да плаща допълнително за картата на Бенелюкс например, както и да му дадат ръководство на руски език например, но не и на фламандски!? Това е абсурдно и го написах. Но 1 седмица след това в отговора ....шефът на дилърския отдел ми отговори официално ... но отрицателно. Пише колко сме велики, бла...бла..., но нямам право да се жалвам, това било практика, навсякъде софтуера бил защитен с авторски права и т.н. бла-бла... (ако го намеря и успея ще прикача файла с неговия отговор). Четох сред другите теми, че и други като нас се жалват и псуват по въпроса. Не искат да плащат такава цена и с право! Апелирам да си търсим правата !!! Ако има някой с добър английски, моля да пише на адрес: office@bulprofor.org за да му дам БГ текст на писмото до фирмата в Холандия, трябва да се жалваме там, а ако трябва и в Япония! Чакам коментари!
  3. Здравейте, Имах същия случай на моя Аутландер преди дни. След като продължително време говорих по телефона, една седмица по-късно /през която не бях карал колата/ вече нямаше връзка с моята Нокиа (Е-71). Вчера направих ново търсене от Нокиа-та и след като се откриха, вече нямаше проблем. Не знам обаче това всеки път ли трябва да се прави. Вече си развалих мнението за японците, че били нация техническа и пр. По-тъпо хендс фри не съм виждал. Това явно е правено за тъпите американци - да могат всичко с говор да набират.... Аз засега го използувам само за отговаряне. Ако трябва аз да се обадя, набирам от телефона, а после разговарям по радиосистемата. В същото време имам мултиннавигационна система, на нея има отделен раздел за телефона, има цифри, но те - доколкото разбрах, не са за да набереш/запаметиш номер, а за набиране на пореден номер на запаметения телефон!? - връх на простотията! Французите, които всеки псува... имат стократно по-добра система, която са качили на техните Мегани (предишната ми кола /Конкуест/), на дисплея се появяваше номера, който ме търси / или целия адрес бук на телефона, че да мога да си избера, когото търся.... така бях свикнал, че сега съм им бесен на японците! И за друго съм бесен на Балкан Стар, но от това ще направя нова тема: за мултинавигационната система! Поздрави.
×
×
  • Създаване...