Премини към съдържание

Ti6o_20

Потребител
  • От него общо

    64
  • Регистрация

  • Беше тук

За Ti6o_20

  • Рожден ден 08/15/1984

Местоживеене

  • Град
    Shumen

Интернет контакт

  • AIM
    tihomir670
  • Уебсайт адрес
    http://www.elenko.bg
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    tihomirpavlov@yahoo.com
  • Skype
    tihomir670

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.8 GTI 16V

Ti6o_20's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Извинявам се предварително, ако не пиша в подходящия раздел, но на път за шумен се чу странен шум. Спрях да погледна и забелязах че феродото на задна дясна част е отлепено и е паднало. При опит да сменя накладките долния болт на супорта се скъса. Ако някой има супорт за продаване ще съм му благодарен ако пише. Колата е Митсубиши колт 1.8 Gti
  2. Проблемът е в датчика за запалване... има някакъв номер J822 и под него 3Y01.
  3. Здравейте колеги, отдавна не съм писал, защото не съм имал проблем с колт-чето. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_blush.gif ... до момента. Преди седмица ми се наложи да си сменя радиатора на парното....голямо разглобяване падна. Смених го и започнах да се радвам на топлото... http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif....но няколко дена след това колата спря да пали. Дали е съвпадение или не, незнам...започнах да се ровя в сервизната документация и започнах да меря. Извадих едната свещ допрях я на корпус и завъртях, за да проверя как е изкрата....но липсваше. Проверих съпротивлението на кабелите, както го пише в документацията е. Бобините имат съпротивление в норма. Гориво има и бензиновата помпа работи. Моля за съвет, какво да проверя или да ме насочите към някои който може да помогне.http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif
  4. Откачих ламда сондата и покарах 5-6 километра, check-a не светна и проблема си остана,...но като покарах 30-тина километра, check-a си светна и нещата се подобриха. Мога ли да си замеря сондата по някакъв начих...или направо да си поръчвам новата и да пробвам. Голямо мерси колега! Като идвам във Варна пак ще звънна за почерпката :icon_thumbup:
  5. Откачих Ламда сондата, дефекта си остана...http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_crying.gif... ще ти звънна като идвам към Варна, да се уговорим да я погледнеш.
  6. След работа ще го пробвам това, но ако я откача и колата се оправи защо трябва да си купувам нова :icon_blush: А бирата вече я имаш.:drinks:
  7. Непременно ще звънна! Мерси предварително.
  8. Check-a само пресветва, и като я закачаха на комп....ми каза че няма грешки. На компютъра с който се закачаха нямам доверие.
  9. При високите нямам проблеми.
  10. Здравейте колеги, Colt-чето ми има странен проблем. Преди няколко седмици заредих от ЕКО-то и колата започна да прекъсва, когато я карам бавно на равномерно натиснат педел на гаста. Имах чувството че се дави. Разхода се повиши доста (13л извън града). Смених бензиностанцията...проблема си остана. Вероятно е съвпадение. Когато и дам газ върви и не прекъсва. Смених свещите, проверих съпротивлениетоп на кабелите и на бобините. Всичко е в норма. Много рядко ми пресветва check-a. Започнах да ходя по майстори, и никой не се наема да я види. Имам един кашон с части от предния ремонт. :icon_blush: Смениш си дебитомера- разлика няма. Забелязах че няма значение дали мотора е студен или топъл, на равна газ си прекъсва. Ако имате идеи или сте има ли подобен проблем моля споделяйте, ще съм много благодарен. Често ходя до Варна, ако има колега от там, който може да я погледне да пише.:icon_crying:
  11. Ti6o_20

    Нормално ли е...?

    То мойто не е точно експеримент, а невежество...:icon_blush: Влизам в аутодата изваждам си номера на свещите и си купувам...не съм наясно коя е добра и коя не... Врат ми работи във Варна и често наминавам...
  12. Здравейте колеги, преди около 1000км. си смених свещите. Снощи реших да ги проверя в какво състояние са.... След като ги смъкнах забелязах на две от свещите, че има кафеви петна. Това са снимките. http://dox.bg/files/dw?a=5df075466f
  13. Честит рожден ден и от мен Кики! Жива и здрава!
  14. Ti6o_20

    Ч.Р.Д. Тишо !

    Благодаря на всички за хубавите пожелания. Много приятно съм изненадан, че се сетихте :icon_thumbup:. Живот и здраве ще се видим и напием на рождения ден на клуба ни. Ще дойдем с Evo-to с колегата SCR. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...