Премини към съдържание

desned

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което desned е написал

  1. desned

    светлини заден ход

    А провери ли дали идва ток до фасунгата? Имаш клеясване на пластинките.
  2. И от мен ЧЕСТИТО!Бих те посъветвал да провериш състоянието на свещите и палеца на делкото,защото аз го отнесох с 400 лв.
  3. Твоите показания са верните.Другите са раздувки.Аз съм с 1.3 и резултата е като твоя.
  4. И от мен ЧЕСТИТО!Педи доста време,твой градски продаваше ориг.радио.Ако не ти е решен проблема рови в сайта.Ако си бензин,непременно да направиш пълна профилактика на запал.с-ма.Свещи,лули,кабели,палеца и т.н.На мен от избила свещ ми отива палеца,а той ми съсипа бобината,а тя ми "опразни" кесията.УСПЕХ,млади момко.

  5. desned

    Честита Коледа

    Честито Рождество Христово! Пожелавам на всички добро настроение,ЗДРАВЕ,късмет и без календарни емоции.
  6. desned

    Календар 2010

    Послеслов: ВНБ-89595189/330.
  7. desned

    Календар 2010

    На 27.1 1.09 по с/а BG51PRCB92301014498420 ИДЕЯ-Р ООД в ПРОКРЕДИТБАНК съм изпратил 16 лв.ОСНОВАНИЕ: РОЗА СТОЯНОВА - DESNED. КЛИЕНТ: НЕДЯЛКО АВДЖИЕВ. За втори път констатирам,че ме няма в списъка.И сега -НАКЪДЕ?
  8. desned

    Календар 2010

    Провокиран съм от това,че изнесения по-горе адрес от ivaylo iliev, няма нищо общо с този на Н.Иванов.ПОЗДРАВИ към ВСИЧКИ!
  9. desned

    Календар 2010

    Абе хора на 27.11.09 съм изпратил 16 лв.на посочения от Somalietsa адрес,защо ме няма в списъка? Срещу името Роза Стоянова съм записал -DESNED. Трябва ли да направя нещо допълнително?
  10. desned

    Календар 2010

    Пишете и за мен 1брой.
  11. Ако поставиш колата на наклон,няма да загубиш никакво масло.
  12. desned

    Горивен филтър

    mario 64, благодарности за търпението,което прояви. Milen z на теб също за участието.Дано ми е писано да карам дълго без смяна. Пожелавам здраве и късмет!
  13. desned

    Горивен филтър

    А бе хора,като ви благодаря отново да смятам ли,че ще трябва да бъркаме в резервоара за да направим смяната?В такъв случай не е ли по- добре ...просто да си трая,като му дойде времето?
  14. desned

    Горивен филтър

    Мiro за моята кола ли се отнася? И ако да,къде се намира това чудо?
  15. desned

    Горивен филтър

    И как се постъпва в такъв случай? Просто си траеш или......? Още веднъж БЛАГОДАРЯ!
  16. desned

    Горивен филтър

    Много моля да ми кажете дали моята кола има.VIN:XMCLNDG1AXF053450. Благодаря предварително.
  17. Успокойте любимата,че не става дума за змия.Това е било малко стенно гущерче.За да се качи влечуго до стъклото му трябват нокти,а такава змия още не е сътворена.При пущане на чистачките то се е сепнало и е напуснало колата тичайки по ниската част под уплатнението на стъклото.Не е възможно змия да се задържи на стъклото,когато колата се движи.Както не е възможно при спиране пред къщи да се появи изведнъж.Това може да го стори само малкото дяволче,кото се движи с висока скорост.Още в същия миг то е напуснало колата.
  18. desned

    Палец за Спейстар

    :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Намерих си палец от маг.ФУГО в Ст.Заг.На любознателните казвам,че Т257 се заменя от 912 2 415Е,а не от 1.431.136,както ми казваха някои колеги от клуба. Окомплектовах си делкото и сега трябва да го изпробвам.Ще се разбута ли центровката,ако го направя сам? Или пак ще трябва да ЦАКАМ на ''големите майстори''. ПС.Палеца струва 25 лв.,но е без емблема на :mitsu-smiley: и ми се видя малко...... AVEC ЧОК СЕЛЯМ :icon_clap:
  19. desned

    Палец за Спейстар

    :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Намерих си палец от маг.ФУГО в Ст.Заг.На любознателните казвам,че Т257 се заменя от 912 2 415Е,а не от 1.431.136,както ми казваха някои колеги от клуба. Окомплектовах си делкото и сега трябва да го изпробвам.Ще се разбута ли центровката,ако го направя сам? Или пак ще трябва да ЦАКАМ на ''големите майстори''. ПС.Палеца струва 25 лв.,но е без емблема на :mitsu-smiley: и ми се вида малко...... AVEC ЧОК СЕЛЯМ :icon_clap:
  20. desned

    Вече съм един от вас

    rosko,извинявамсе на теб и новия собственик.Не обърнах внимание,че съм в къщи,а дизелите ходят по полето. :icon_thumbup:
  21. desned

    Палец за Спейстар

    Това,което предлагаш ми го доставиха 1:1,но не пасва ''леглото''.
  22. desned

    Палец за Спейстар

    Напълно си прав.От време ''оно''си знам,че без резерв от палец,дистрибуторна капачка,свещ и резервна гума на път не се тръгва.Но питам аз,какво да правя с майстора,като съм гръмнал 400лв,60лв за труд и13лв за телефон?При това,че двама се консултираха.
  23. desned

    Палец за Спейстар

    МЛАДИ ХОРА,на всички вас БЛАГОДАРЯ за активната намеса по моя проблем.Истината е,че колата ми загасна в движение без да е на скорост.Диагнозата на майсторите/след оглед и замерване/,изгоряла бобина поради обгорял палец и неизправни свещи.Съобщиха ми,че бобина не се продава самостоятелно.Затова си купих цяло делко.Поради съмнения в диагнозата,занесох моето делко за проверка.Казаха ми да сложа здрав палец и да пробвам.Затова ми трябва палец.Ако не проработи делкото,ще сложа новия палец към работещото делко.Ако ДА,ще помогна на някой закъсал,като мен.Иначе съм от знаковия град Кърджали. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!
  24. desned

    Палец за Спейстар

    Днес от магазина на ФУГО в Ст.Загора ми казаха,че имат палец.А 400лв дадох за цялото делко/работещо/.
  25. Днес замерих мястото на моето :mitsu-smiley: Става дума за Н-25-30см иД-25-30см.Под тази височина и дължина става просто декорация.При по-голяма дължина се блокира ръчната или ще стърчи отзад.А горната дължина /заради ръчната/не е достатъчна за да си почива ръката по време на кормуване.Колкото до височината,ако не я улучиш от раз се изкривяваш.Следователно.............Поздрави.
×
×
  • Създаване...