Премини към съдържание

Димитър Димитров

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Димитър Димитров's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей, ще се опитам да помогна. Аз имам подобен китайски юнит - навигация, камера, музика, тв и т.н. ( т. нар. двоен дин) за мазда 6. Монтиран ми е от Авител , те са ми слагали и камерата и са ми ъпдейтвали навигацията. Мисля , че това им е страницата :http://www.avitel-bg.com/Multim%D0%B5diya-i-GPS-navigatsionni-sist%D0%B5mi-cat18 Дано това ти помогне, ако все още не си намерил решение.
  2. Левият фар винаги е нястроен да свети ПО-НИСКО, за да не заслепява отсрещните коли, но не свети по-слабо.
  3. Честно да ви кажа, аз съм привърженик на ръчните скорсти, доставя ми удоволствие постоянно да ги сменям и мързеливото каране на автоматика хич не може да ме трогне. Явно двигателят обаче ще е 1.8 :D
  4. Благодаря за насоките, уж изчетох последните няколко теми, но явно не съм чел достатъчно.
  5. Здравейте, нов съм във форума и съм пред покупка на ново мицубиши. Изчетох доста теми тук за лансера и съм много ентусиазиран. Избрал съм ниво на оборудване invite. Спрял съм се на двигател 1.8 143к.с.. Колебая се за 1.5 заради по-ниския разход, понеже колата ще се кара предимно градско на къси растояния, но се притеснявам, че 109к.с. са твърде малко за тази кола, разбира се че на дълъг или дори за да набереш и да се измъкнеш от задръстване в града ми се иска колата да има мощ. Дайте лично мнение за двата двигателя като разход и мощ - виждам, че много от вас притежават такива коли - цифрите са ми ясни от спецификациите, но ми се иска да чуя хора със собствен опит. С други думи видимо по-слаб ли е 1.5 и много повече ли харчи 1.8? Зная, че кеф цена няма и затова клоня към по-големия двигател въпреки, че е по-скъп и по-малко икономичен, струва ли с и според вас? Другото което ме притеснява е необезшуменото купе, много от вас споделят, че в колата е твърде шумно - чува се пътя, гумите, вятъра, двигателя - много ли е дразнещо? Утре отивам в БС да проверя наличности като цветове и оборудване, разбрах, че алармата трябва да се плаща допълнителни около 500лв. - вярно ли е? Смятам да я взема на лизинг с 30% първоначална за 4 или 5г. Приемам всякакви съвети и препоръки. Благодаря предварително. Поздрави!
×
×
  • Създаване...