Премини към съдържание

wasp

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

wasp's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Има частично решение по въпроса. Оказа се, че буксите са същите, просто на колата ми са с още един коректор, но по средата има правилните букси. Свързах го, но няма звук. Оказа се, че усилвателя на Rockford Fosgate иска цифрово активиране. Така че съм решил да ходя в аудио сервиз да ми сменят усилвателя и евентуално говорителите. Глупавата "premium" система звучи като тенекия, дори не мисля да свързвам такъв модул, който му дава цифров сигнал. Ако имате идеи къде да отида да качествен звук, ще съм благодарен да каже някой. Благодаря! п.п. ще видя Авител какво предлагат като услуги.
  2. Здравейте, имам Mitsubishi Outlander от края на 2012 г, head unit-a на външен вид е като тези от 2013 г. Купих си мултимедия с Android, обаче буксите не са съвместими ( предполагам, че са такива като на Outlander 2013-2014+ , тъй като на сайта така пише). Китаеца ме увери, че ще станат на моята кола ( след като изпратих снимки на таблото ), но за съжаление - не стават. Съвсем различни са. Та въпросите са ми 1. От някъде има ли схеми на ел. изводите от колата за към MMCS ? включително CANBUS, reverse-in, illum, etc. audio, etc. 2. Има ли от някъде да намеря правилните букси (да закупя евентуално). Трябват ми такива като за моята кола и такива като за Outlander 2013+ ( за да ги свържа към андроидската мултимедия) 3. Ако е мисията невъзможна, има ли някъде сервиз ( аудио сервиз, може би ), който да може да ми ги свърже, но прилично и качествено? Прилагам снимки на разните кабели, белите са на новата мултимедия, снимките отзад на устройството са на моята текуща система. моята мултимедия: https://dl.dropboxusercontent.com/u/469209/mmcs-mine-1.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/469209/mmcs-mine-2.jpg кабелите от новата, които трябва да влязат в колата директно (но не стават): https://dl.dropboxusercontent.com/u/469209/mmcs-new-1.jpg Ще се радвам някой с опит да сподели мнение. Благодаря. П.П. Мултимедията съм я подкарал в нас, без никакви проблеми.
  3. благодаря, ще изчакам не ми е спешно. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
  4. Благодаря за отговорите! Auto позицията при мен засича светло/тъмно... ще пробвам да ги оставя на къси и ще пиша. Как се наглася да се заключват вратите при палене? На предната ми кола, като вдигнеш около 15 км/ч и се заключваха, затова въпросът ми беше такъв.
  5. Здравейте, от няколко дена съм собственик на Outlander 2012 2.2 Diesel, Automatic. Предната ми кола е Mercedes Benz C200 W203 2001 (с бензин/газ). Там имах някои екстри, които тук не откривам. Ако някой може да помогне, ще се радвам. Първо, относно автоматичното палене на светлините през деня. Възможно ли е такова нещо, при палене, да светват? Виждам само ръчен режим, както и в настройките от екрана ( Touch екран е ) няма такива. Може би трябва да ходя някъде да ми ги настроят? А какво са тези "Дневни светлини" и може ли да ми ги сложат някъде? Второ, от къде ще ми препоръчате да зареждам дизел и какъв? Четох доста мнения и всичките противоречиви :( Разбрах, че по-новите коли са по-капризни към качеството, но в момента не знам кои бензиностанции предлагат качествен. Заредих за първи път в ОМВ обикновен дизел и честно казано, съм много разочарован от него - двигателя стана по-шумен и не се оправи, докато не заредих втория път на Ромпетрол, малко след това взе да изчезва шума ... Последен въпрос. Дали е възможно вратите да се заключват автоматично, след като се вдигне скорост над Х км/ч ? благодаря ви предварително!
×
×
  • Създаване...