Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Popoeto

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Popoeto е написал

  1. Здравейте, имам проблем с ниските обороти всеки ден, след като леко загрее двигателя. В движение, като изключа от скорост оборотите падат до 500-550 rpm, а като спра, колата ги нормализира. След 1 час каране, проблема почва да изчезва. Някой да е имал подобен проблем. Качих и клипче за олеснение Lancer 1.8, 2008 г.
  2. Здравей, аз имах подобен проблем и се след голямо ровене се оказа bluetooth модула, който (мисля, че е на същия бушон) се намира над жапката! направо го махнах и спря отечката Успех
  3. Утре отивам да проверя и ще пиша
  4. Какво ли може да е? Лампа на двигателя ми светна днес някои срещал ли се със подобен проблем и ако е дайте съвет Колата е на 95 000 км. Lancer sportback 2008 1.8 бензин
  5. Извинявам се ако някъде има такава тема но поне аз не успях да намеря. Въпроса ми е дали Lancer Sportback 2008 има сензори на накладките които да сигнализират на таблото когато им идва времето за смяна. Защото когато сменях гумите, вулканизатора ми каза, че им идва времето за смяна а не ми се иска да надера дисковете поне задните предните тенденциозно се кривят. Благодаря предварително!
  6. Здравейте имам MMCS На моя "Lancer Sportback 08" обаче когато видях какви са подобренията на новия "FUSE Hands-free Link System™" особено с ipod-iphone ми се иска да го имам. Но дали някой знае в България може ли да се направи? My link
  7. Popoeto

    Помагаите хора - Гума

    :icon_crying: аз вече взех 2 нови (Nokian Z G2 225/45R18 95Y XL) 305лв едната имат готин вид даже И съм ги сложил като задни заради размера
  8. Popoeto

    Помагаите хора - Гума

    2 нови 225/40R18 не създава проблем на джантата? Наистина е по изгодно този размер
  9. Popoeto

    Помагаите хора - Гума

    Защото е сигорно с размвер 70/60/15 и има знак 80kmh оранеичение за скороста :icon_rock:
  10. Popoeto

    Помагаите хора - Гума

    Да няма. Има само ADVAN Sport V103 с размер 215/45/18 но с различен грайфер :(
  11. Здравейте. Преди 1 седмица сцепих предна гума и се оказа, че Yokohama advan 215/45/18 89W в сервиза и по магазините ги няма. Ако някой знае каде може да се намерат или случайно продава Моля пишете Благодаря предварително :help:
  12. Popoeto

    Lancer 1.8 Intense

    Когато съм пуснал фаровете на къси светлини и загася колата при мен те продълзават да светят докато не отворя вратата а когато е на ауто при гасене на двигателя загасват :icon_dance: Има и 3-ти вариант когато си пуснеш фаровете на къси светлини и не си запалил колата колата има защита която прекъсва тока след определено време , при мен се настроива в навигацията
  13. Popoeto

    Ralliart Power Pack

    Ето за това ви говоря Днес бях в сервиза цената е огромна струва 2400лв. + работата = 3000лв. http://img10.imageshack.us/img10/5705/dsc00124t.jpg
  14. Popoeto

    Ralliart Power Pack

    Между другото аз говоря за една средна кутия която се намира на щанда за Аксесоари само името прочетох и бързах заради това не се поинтересувах какво е ако някои знае да издаде мистерията :icon_blush:
  15. Popoeto

    Ralliart Power Pack

    Не се оплаквам от колата, но просто питам, споделям и се инересувам. Нали затова е създаден форума.
  16. Popoeto

    Ralliart Power Pack

    Някой има ли информация, дали това нещо е възможно да ни направи лансерите на ралиарт :rolleyes:, защото го видях на щанда за аксесоари в сервиза в софия, но така и не попитах за цена и т.н. :icon_doh:
  17. Popoeto

    Шум при неравности

    И аз имам подобен проблем при неравности и бях 3 пъти в сервиза на Mitsubishi, но без никакъв резултат, окачването си е супер по тяхни думи :icon_crying:
  18. Имамам едно питане, имам New Lancer Sportback и вече направих 4000км. Наскоро започнах да чувам едно тропане отпред, но само на павета. Някои имал ли е такъв проблем, с толкова нова кола. :icon_blush:
  19. Обадих се да попитам дали е излязла карта в showroom и ми казаха, че вече има за Аутлендър и ми казаха че се очаква да бъде пусната за Ланцер през Януари. Обаче не е Диск, а във сервиза ти ъпдеитват картата. Попитах за цена, проблемът е там, че ще струва около 550лв. поне тъкава цена ми казаха на мен. И второто което разбрах е че колите вече ги предлагат с ъпдате а за такива като мен които са си взели колата преди месец, ще струва 550лв. :icon_blush: Много гадно
  20. Днес се обадих в showroom-а и ми казаха, че вече имат но във момента се пробва и до 2 седмици ще излезе в продажба :icon_rock: :mitsu-smiley: :icon_clap:
  21. Моя разход е 10-11 на 100км. градско а съм на 3500 км. 1.8 New Lancer , аз също карам със 100 октанов бензин.
  22. Popoeto

    Dvd Навигация

    Извинявам се предварително, ако вече има такава тема, но никъде няма информация, кога ще излезне карта за INSTYLE пакет - Навигация на Лансер. Ако някои има информация - моля да сподели. Подразних се също, когато направих Test Drive на новия лансер - имаше бг карта с основните пътища, а когато си купих колата, дойде с карта 2006г. само за Европа и Гърция :icon_doh: :icon_rock: Редактирано.
  23. Хора някои знаели дали Mitsubishi Multi Communcation System на New Lancer може да се снабди с USB порт . Може би е излишен въпроса , но няма лошо да се пита :icon_thumbup:
  24. Хора, защо не си направим някои слънчев ден, среща на :mitsu-smiley: Lancer. Ще се запознаем и ще обменяме полезна информация един на друг, за проблеми и т.н :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...