Премини към съдържание

enata

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което enata е написал

  1. Ами марка не мога да ти кажа, а като ги гледам в къщи всички са еднакви и без надписи. Последните нови ги купувах в края на 2011 мисля.Цената на оригиналните я знам (то по добре 1-я път тях да бях купил ,но уви),и на мен не ми харесва.А относно носачите да - трябват ми правите! И другото което се сещам е че в повечето магазини ми дават ляв и десен прави че са еднакви,а моите оригиналните имат разлика(минимална но имат)
  2. А пък за смяна на колата не ми се и помисля, защото с последните носачи смених ремъците и ролките, и и сложих газов инжекцион :icon_n_bash:
  3. Здравейте.След като прочетох постовете по темата реших да споделя и моя скромен опит по темата със скърцането. А и съм стигнал до извода че в обсъждането се намира верния отговор. При мен всичко започна 2008 когато си купих галантчето :mitsu-smiley:. 2000г 2.5 . Много ми допада тая колица. Купена е от застрахователен паркинг в холандия с лек удар отпред(сменени капак и фарове).Минах и 90 000 с 4-те носача с който си дойде колата и от там се почна: 1-во смяна 4 носача -2 по 135лв 2 по 156 лв - казвам си тая кола е желязна за тези километри само носачи? Тогава смених масла, ремъци, ролки и ... всички консумативи сумата стана 4 цифрена. Карам си аз спокойно ,но след около 7-8 000 км пак потропване. Казвам си сигурно някой накрайник - ще почака до смяната на маслото. Нооооо един ден гумата реши да отлети :plane: заедно с ябълката и се почна от начало :bang: .Носачи 2 бр преви 300 лв -,,много хубави"- е наистина изкараха 15 хиляди и пак скърцащия звук. Викам си "няма страшно имам много от тия железа, ще закаран 4 да ги рециклират" да но уви и тези не сполучиха - майстора направил ябълката от около 17мм - 13мм и след няма и 5000 познатата работа но този път гумата изкриви, прага, калника и шийката на току що сменения амортисиор :bang: .Викам си това е ненормално- карам колата на тенекиджии ,викам нещо може да се е разтегнала ,згънала, знам ли? Казват те всичко е на ред. Звъня на един пич в Пловдив и го питам "този галант ,който продаваш на части от каде е? " той "от Германия много хубав , много хубав, една баба.... :icon_n_blow: " и се сдобих с поредните носачи. Карам ги на майсторите монтира ги , стенд и т.н. ....Викам си родих се , но след около 3 000 км отново скърцане . Абе лягам от долу и забелязвам колко съм наивен . Тези "немски" носачи защо от долу имат остатъчна пластмаса и загрявам че са ме светнали отново . Така че ви моля ако някой има по-добри впечатления от някой "оригинални" носачи нека ми ги препоръча . И това което написах никак не е приказка от 1001 нощ , а пълната българска реалност! Благодаря ви ! :haha:
  4. ОООООООХОООООООО като че ли всички :mitsu-smiley: фенове са се изчезнали . Каде ходите ? Няма ли да заформим вече нещо ? Хайде някой да даде оферта . Нека да започнем 2010 с повече ентусиазъм. :icon_thumbup:
  5. Давайте де. И аз вече съм на линия май :icon_thumbup: . Може и един shogun да видим. Кой ще предложи дата?
  6. enata

    Заявка за суичъри

    Ако може и аз искам един брой. XL може би :unsure:
  7. И на мен ми се пие кафенце. :icon_drunk: Дайте наистина да спретнем нещо
  8. Значи глагола като цяло е ОТЪПКВАМ от където идва и ПООТЪПЧЕМ , а колкото до срещата - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ :icon_peace: ОТ МЕН : ИЗВИНЯВАЙ ЗА СПАМА.......
  9. Незнам за Ванката ама ти няма ли да си доидеш За Галанта няколко хиляди не са проблем SIRKO. А колкото до пътя, тои е проходен, но се надявам да го поотъпчем другата седмица :clapping2:
  10. :icon_n_oops: съУчастници
  11. Днес имаше среща - ура! :bg: Събрахме се едно Субару, един Ягуар и едно единствено Мицу/моето/ :D Дано другата неделя да има повече съочастници. Еиииииии ПЛОВДИВ излагаме се
  12. Много се радвам че все пак ще има събиране амааааа....... не всеки знае на колегата блока каде е/ например аз /:sorry: Много блокове има в тоя Пловдив бре еиииииии. Няма ли някои да ме ориентира :please: :D :D
  13. Много се надявам да се организира нещо. От доста време се каня да доида ама... Ако има други ентусиасти нека някои да предложи час и място.
×
×
  • Създаване...