Премини към съдържание

embata_kb

Потребител
  • От него общо

    58
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което embata_kb е написал

  1. Здравейте колеги поздрави от Немско. Така или иначе съм тук ей това съм се огледал: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-galant-2-5-v6-avance-vollleder-standheizung-melle/196705892.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=2.5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar ... да споделите мнение? Още не съм го виждал на живо - живот и здраве другата седмица ще отида до там. ПП Ако темата не е за този раздел, моля админите да я преместят. Благодаря за вниманието.
  2. embata_kb

    Galant 2,5 V6 98

    Добър съвет колега, благодаря
  3. Здравейте колеги, някой да е гледал този Галант ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11361725611747126&f1=details&slink=2d85yc Благодаря предварително, ще се радвам до споделите мнение дори и да не сте го виждали
  4. Фенове без автомобил приемат ли се ? :icon_angel: :icon_blush:
  5. Колега, благодаря за отговора, но приятеля реши да потърси сервиз - така, че минаваме на фаза 2 - търсе се сервиз в който да погледнат климатика в София, предложения ...? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  6. Здравейте колеги, малко помощ за един приятел. Има следния проблем: автомобила е Спейс Рънър 93-та двигател 1,8 бензин, правен за щатите (Двигател № GA3CV40D4NZ025865) цитирам ".Не се включва климатика!Диагностирано ,че същия няма електро захранване. Също доказано, че то се управлява от PC на двигателя.Търси се схема " някой да има идей или въпросните схеми за електрото ...? :icon_blush:
  7. Здравейте, някой да е срещал подобен екземпляр на родна територия ? http://www.geocities.jp/aka_1880/gallery_legnum.html :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: би било чудесен подарък за повечето фенове на :mitsu-smiley:
  8. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    А да мернах едни редици от дюзи там :icon_doh: :icon_doh: но аз визирах за бъдещия ми шестак с битурбото как ги виждаш нещата ..... но явно не съм се изразил правилно - моя грешка :icon_blush: и така ако имаш наблюдение как се движи разхода на това спрямо бензина ? Т.е оправдава ли се инвестицията все пак ...? :icon_hmm:
  9. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    Иха сериозна задачка ... :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Да това хвърля яснота на въпроса, но каква е цената на удоволствието ...?
  10. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    Xa xa ! Колега, без майтап, нещата точно натам отиват, само се чудя между каризма и колтче - тенденцията е половинката ми да се придвижва основно ... а и за по често каране в града Да поразрових из няколко форума на колеги зад граница и там споделят именно това мнение - разхода е значителен и се обезмисля (ако не LPI)
  11. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    :icon_blush: :icon_blush: веднага ще проверим
  12. embata_kb

    VR-4 газификация ...?

    добре, насока за сервиз?
  13. Здравейте, поразрових из форума но не открих подходящите отговори, за това питам: някой да е правил газификация на подобен :plane: ?? Не казвайте, че е обида за машината / аз също съм на това мнение / но понякога ти идват разни небивалици на главата и се налага да намериш оптимален изход. И така конкретни предложения и варианти ...? По възможност и ориентировъчни цени. Гледах сайтове на VR-4 там имат опция /предимно английски сайтове попаднах/ в това число и фирми и т.н. въпроса е тук в милата ни родна България дали има тази опция ?
  14. Ще се заформим доста комшии
  15. Офиса ми е на 250-300 м от теб - карето на БАН по "Шипченски проход" , може да се засечем на "Скай "-а А това за поздравяването и аз съм го забелязал - карам си гледам Мицка ( я галант, я лансерче ) присветна и ... НИЩО :D защо така... ? Веднъж се прибирах по околовръстното и преди караулката на Ломско се разминвам с един Галант ВТ регистрация - хоп по едно намигване :D някак си стопля душата ;) А в петък на паркинга на Плсиска ( където върти някакъв автобус - така и не помня кой :icon_blush: ) един чисто нов Лансер, сребрист с пловдивска регистрация .. и хоп в него 3 каки ... :icon_blush: него ли да гледам каките ли... :D но поне гледката си залужаваше хубава кола с хубава жена ( та дори 3 ) Лек и безавариен път колеги
  16. embata_kb

    Автомобила гасне !

    Честно казано не съм наясно кое от къде се взима :icon_blush: Цитирах момчето от сервиза и определено видях от кой кабел взимаше сигнал.
  17. embata_kb

    Автомобила гасне !

    :icon_crying: Неволи, неволи - пак със същия проблем - автомобила гасне! Вчера отивам в сервиза, където монтираха газовата. Този път се качвам с момчето в колата, той върза един лаптоп и започнахме едно дълго кръгче... Това, което се наблюдава - когато подавам газ софтуера на газовия инжекцион скача до бесните 17 000 оборота (брей кола ли имам или самолет), това само при рязко подаване на газ, после се нормализира. Проблема с гасненето идва в момента, когато пусна педала на газта, независимо дали съм на скорост или не - софтуера отчита 0000 оборота! В този момент прехвърля на бензин, после 30 секунди се чуди какво да прави и точно когато трябва да смени на газ - изгасва. Ако не изгасне, придърпва! Обяснението на техническото лице - трябва да се намери ел.схема на автомобила и да се взима сигнал от компютъра на автомобила (в момента сигнал за газовия инжекцион се взима от една бобина отгоре на главата). Два въпроса: 1. Някой друг да е имал подобен проблем? 2. От посочените схеми за автомобила в началото на секция GALANT, коя ще им свърши работа? Галант 98 2.0 136 сс бензин, комби. И въобще да им давам ли да се доближават до компютъра - да не оклепат там нещо... Вярно, че газовата е в гаранция, но да не ми побелее косата след тяхната намеса?
  18. - има доста интересни снимки включително едно кабрио, което ме впечетли .... :rolleyes:
  19. :rolleyes: няма да си само ти ;) Автомобила е чудесен колега, хиляди безавариини километри от мен
  20. Здравейте колеги, пак аз Ходих до ХЕЕД - Надежда, направиха ми оферта, искам да споделя : LS 287 - 16 MA - 4602-20 MF - 4642 -37 MC - 4006-31 SUSP-x-95 Всичко 236 лв. Не знам кое какво е :( Дадоха ми едно листче с тази цена... Като исках да ми кажат цена за филтри и масло + смяната .... А някой дали е ходил там ? Повечето ми дружки от КБ ходят там и са доволни, но са основно Golf-аджии
  21. Колеги, благодаря за съветите! Колата е в бокса от вчера, няма никакво време през седмицата и чак в събота ще направя въпросната процедура! Още един съвет - къде да закарам автомобила - говорим за София ? П.П. Последно да искам ли добавка или не? А и като видях отговорите си обясних от къде се появи едно тракане тия сутрини.... предполагам след смяна на маслото нещата ще се оправят
  22. Уместен въпрос. Галант 98 г., 2.0, 136 конски сили, комби Автомобила е на 213 500 км - реални ! Цялата поддръжка е правена в един сервиз в Швейцария от 98 г. до минал ата година октомври!
  23. Здравейте на всички ! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! По проблема - карам си и хоп лампичката за маслото светна - ОРАНЖЕВО - хайде в книжката да видим за какво иде реч - ниско ниво на маслото. Погледнах - почти на резката на МИНИМУМ! (светна при обороти над 4500, на ниски няма грижи). Както бях на ОМВ гледам да си взема масло и да долея малко... обаче с такава спецификация не намерих. Колата е внесена от Швейцария и по сервизна книжка оставаха 5000 км до смяна (не съм сменявал както повечето правят - взех я от човек там, а и сервизната книжка е грижовно водена до момента на закупуването) и сега ми остават към 1500 км, дали не е по-добре да сменя маслото? А с какво е въпроса...? Благодаря предварително ! ПП Прочетох дискусията за маслата, но ако някой се включи по конкретната спецификация 10 10 40 - така пише на едно талонче, закачено на волана, ще ми бъде от голяма полза ! ЛЕКА И УСПЕШНА РАБОТА НА ВСИЧКИ !
  24. Подкрепям колегата - баща ми преди време си взе Понтияк Гранд Лемантц - хубава машинка но с неговото си радио само 2-3 станции хващаше и то само в Сф ! Линка за форума на offroad-a е много удачен, има какво да се прочете
  25. ГАРМИН - мисля, че това е правилния отговор В служебната количка имаме ГАРМИН (модела ми се губи но е към 400-450 лв) Ходихме до Плевен тия дни и машинката се представи БЛЕСТЯЩО ! Важно е да си дръпнеш актуалните карти за БГ и от менюто да зададеш САМО ГЛАВНИ ПЪТИЩА (или нещо от сорта е в менюто) иначе взима под внимание и някакви черни пътеки - предишния път се забихме из едни ниви... Има една мацка кояти ти говори на БГ и само при скорост над 180 км дава леко отклонение по магистралта за точното местоположение на автомобила ( визирма обозначителните табелки по магистралата и това което показва на дисплея - минаваме покрай табелката и след 10-15 секудни показва и на картата че е едикой си КМ ) Лично мнение е вземи си ГАРМИН ! Успех
×
×
  • Създаване...