Премини към съдържание

GreenY_RiZzLa

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

За GreenY_RiZzLa

  • Рожден ден 11/07/1987

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 160hp 2000g

GreenY_RiZzLa's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. здрасти колега ,имам пластините налични

  2. Здрасти колега,днес ще проверя дали сои стойката за CD-то и ще ти пиша

  3. Здравей, колега, гледам, че имаш централна конзола с 2дин CD радио, случайно да имаш пластините, които държат cd-то

  4. Утре ще я видим работата и ще споделя резултата! Убава вечер!
  5. Галанта е 1998 малко съм се объркал цифрите моля да се извиня, апарата 256мм и въпроса по скоро е дали на по новата модификация (1996-2002)ще стане от по-старата (1992-1996) Как мога да разбера дали е Акебоно или Сумитомо?
  6. Здравейте, Един приятел от доста време търси преден лев спирачен апарат за Галант 2.0 дизел 1998г. По автоморгите нищо не излиза, а в МЕГАПАРТС се предлагат само спирачни апарати от предишната модификация 1992-1996г. Дали има шанс да стане заместване, не вярвам да са правени съществени промени по спирачната система точно при дизеловата модификация? До колкото съм запознат спирачния апарат е едноцилиндров с малък спирачен диск, дали има монтирани различни вариации точно при дизеловия двигател. Прикачвам 2 снимки: Снимки
  7. Ok, благодаря, ще търся от 2.5
  8. Здравейте, колеги, имам един въпрос за климатика на колата. Тя е Галант 2.5, но я взех без компресора. Та въпроса ми е задължително ли трябва да взема компресор от 2.5 или ще стане и от 2.0, 2.4 и от дизела. Благодаря предварително.
  9. GreenY_RiZzLa

    Въпрос за масло

    Здравейте колеги, най - накрая намерих време и сайт, в който да кача снимките и да ви покажа тия кабели, които са в багажника. Ето и линка към сайта http://s1312.photobucket.com/user/mitsubishi7334/library/?sort=3&page=1
  10. GreenY_RiZzLa

    Въпрос за масло

    Ще се опитам да кача снимки. : )
  11. GreenY_RiZzLa

    Въпрос за масло

    И аз така четох, че 5w40 е по - добре и затова мисля и да го сменя с такова. Благодаря колеги за отговорите. Малко е извън темата, отзад в багажника като го отворя, по средата, отгоре, се показват някакви кабели - 2 на брой, и нямам представа за какво са. Случайно някой да е запознат?
  12. GreenY_RiZzLa

    Въпрос за масло

    Благодаря колега
  13. Здравейте колеги, най - накрая и аз се сдобих с Galant и преди да иде при DJ-я за смяна на ремъци, ролки, филтри и т.н. мисля да му сменя маслото. Попрегледах темите и се спрях на Yacoo VX 1000 LL 5W40, колата е 2.5 на 250 000км. Та въпроса ми е става ли това маслко, има ли значение масления филтър?
  14. GreenY_RiZzLa

    Скоростна кутия

    Какво да ти кажа, проучване е по-скоро, защото мисля да си взема Galant. Но пише че има някакъв шум при смяната на предавки, та проверявам най-лошите варианти - скоростна кутия и съединител.
  15. GreenY_RiZzLa

    Скоростна кутия

    Колеги, малко ще променим нещата, но има голяма вероятност да се окаже съединител, така че ако имате представа колко струва нов... Разглеждам най- лошите варианти, дано не се окажат те.
×
×
  • Създаване...