Премини към съдържание

Inv1sible

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Inv1sible's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Inv1sible

    Износена рейка

    Колеги, знам че темата е стара но пък актуална за вече доста застаряващите Галанти. От 8 години карам колата и вече два пъти рециклирах рейката като последния път беше в началото на тази година. В момента пак е тръгнала да се омаслява и при някои положения усещам при завиване странно задържане-търкане-шумене сигурно от въпросните зъбни колела за които говорите. Рециклирането на рейка с монтаж и демонтаж (и пътна помощ че последния път изтече цялата директно) не излиза евтино и се замислям за нова. Проверих цената и е около 700лв. Питането ми е съвсем конкретно - читави ли са тези нови рейки и каква марка да търся?
  2. Наистина с wheel arch и аз мернах но бяха само някакви хромирани лъскави простотии
  3. Здравейте колеги, Повдигам малко стара тема но вече е време на веждите на Галанта. Искам да ги сменя. Намерих си майстор който иска 400лв за тенекеджииска работа + боя за 2те вежди. На мен остави да си купя вежди. Намерих по българските сайто такива за около 100лв. Питането ми е стават ли за нещо ? Също се опитах да търся и в Ибей, но въпреки че съм ок с английския не можах да открия как се казват Може ли малко мнения ако сте си взимали скоро, къде, колко и дали са ок ? Поздрави,
  4. Здравейте, Търся моторче за пръскалките на течността за чистачки. Колата е Галант 1998г 2.5 V6, седан. Не знам един модел ли е или има различни (на моторчето). Трябва ми цялото нещо което се захваща за казанчето. Ако имате моле пратете ми имейл защото рядко влизам във форума - hristo.damianov@gmail.com Поздрави,
  5. И аз предположих, че само стъклата се махат(тези белите) но явно са залепени с нещо и имат 2 крачета които мисля, че ще счупя ако ги напъна... ще пробвам с повече сила Мерси, @ rafaelo - благодаря за темата, ползвах търсачката със същите думи като в темата, но не ми излезе. Извинявам се за дублираната тема. Може да я изтриете.
  6. Здравейте, Извинявам се за глупавия въпрос, но вчера се опитах да си сменя крушките на осветлението на задния номер защото са изгорели. Развих всяко от винтчетата на тях и не излизат. Трябва ли да се сваля пластмасата над тях на която са залепени буквите ГАЛАНТ и е ключалката за багажника ? Поздрави,
  7. Inv1sible

    Задни вежди

    Сподели резултат после ? Кой/къде ще ти прави ремонта ?
  8. Inv1sible

    Задни вежди

    Много благодаря за информацията, ти си първия които дава и снимки и телефон и цена Благодарности и успешен ден !
  9. Inv1sible

    Задни вежди

    Може ли адрес и телефон на майстора/сервиза? Оригинални вежди за Галант ли си купувал по 80лв ?
  10. Inv1sible

    Задни вежди

    За една да ;)
  11. Inv1sible

    Задни вежди

    Ходих при Дани, каза че понеже ремонта е за тенекеджия той не може да помогне,но ще ми даде контакти на човека с който работи. Като ми каза ориентировъчна цена 200лв/страна реших че няма да правя нищо следващите 2мес., така че за момента съм в застои. Имате ли идея дали предните подкалници на Галант до 98 и такива 99г пасват 1:1 ?
  12. Inv1sible

    Задни вежди

    Благодаря за информацията. Мисля че ще ми свърши работа. Лек и успешен ден !
  13. Inv1sible

    Задни вежди

    Да не отварям нова тема, ще споделите в гр.София къде ги правите веждите, защото вече съм се наплашил от майстори и търся някои от които имате отзиви ? Какви вежди купихте и колко ви взе майстора ?
  14. Случайно да имате размерите на лагера(3те параметъра) за да знам какво да търся ?
  15. Ами за 6лв разлика за лагер KOYO по-добре от тук да го взема. Благодаря за линка все пак. Мисля да проверя и на SKF цените и да избера, майстора ми има преса и ще можем да го сменим лагера. Благодаря за отговорите на всички !
×
×
  • Създаване...