Премини към съдържание

Dr.Snugles

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Dr.Snugles's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги. На дневен ред е смяна на предни амортисьори заедно с тампоните на на макферсона и прахоуловителите.Доста доставчици на части обиколих и цената варира от 84 до 384 лв за брой на амортисьор и отделно за другите компоненти.Та .....въпроса ми е?... дали сте сменяли и на какви сте се спряли....Естествено цената е в зависимост от качеството и живота на частта..... Попаднах на следните марки: 1.KYB 2.SACHS 3.NIPPARTS 4.MONROE 5.DENCKERMANN 6.AL-KO 7.BOGE 8.OPTIMAL 9.MAGNUM TECHN. Тампони на макферсона: 1.NTN - SNR 2.FEBI BILSTEIN 3.SASIC 4.SWAG....... Общо взето това излиза за този вид аутлендър....споделете какво оптимално може да се избере спрямо цена качество... Благодаря на всички предварително.....
  2. Да поръчал съм.....Незнам качеството какво е....но знам,че цената която предлагат всички в България на същите тези боклуци е от 300 лева на горе/на парче!!! Кой ще ми докаже,че оригиналните не са същите боклуци?!?! А сега ..ти като предлагаш оригинални дай цена...а колко са оригинални?!?!?????? Ще си запазя цената на всички фалшификати!... След подробно проучване... тези фарове...които ти казваш,че функцията им е само да запълват дупката се предлагат не цени между 300 и 420 лева във фирми,които търгуват с части(ГООлеми фирми).Вероятно на тази цена е и оригиналния...само,че..кой и къде ги предлага....и...как ще сме сигурни,че пак не са производство на ДЕПО-Тайланд или на някой китаец с качество "А","Б" и "Ц"... Вероятно последното ти говори,че доста добре съм проучил нещицата около фаровете и тяхната доставка в БГ,за да пиша толкова подробности. Приятелю Миро..не те познавам лично...знам,че си търговец...нещо ми говори и за Ратола....ако бъркам нещо,може да ме опровергаеш...за сега това,което се предлага като оригинално....се търгува в китай за около 100 $. Може да се запознаем...а за инфото мога да ти предоставя проформи фактури и сертификати за качество!!!
  3. Дайте тогава оферта...за такива,които освен че запълват мястото и имат други функции...(вероятно имате предвид подсказват на отсреща идващия за полицаи,камери и т.н.)
  4. За всички,които се интересуват от фарове за outlander 03-04.... Аз поръчах! Очаквам ги след месец...Цената е далече по-добра от това,което се предлага тук в БГ. След като дойдат и ги сложа ще ви се похваля...а после ако ви харесат ще ви снабдя и вас...
  5. Дай подробности....това пълнене с машина ли е?...колко лева/на мл/ струва пълнежа
  6. Цени...Цени на втулките ...както и за труда???
  7. Какви пари са 2 бр. тампони стаб щанга и 2 броя тампони надлъжни носачи и като продължение на темата тампони (втулките) на горния носач,за който става дума по надолу в темата "метал-гума-метал" ?
  8. Темата е старичка...но да попитам всички колеги за "пеенето" на аутлендъра?....аз свиря отдавна..но вече не се трае...ще трябва да се сменят въпросните втулки....какви пари ви излезнаха...благодаря предварително на всички!!!
  9. Тъй като се налага да сменям накладки.От търсенето намерих 3 вида: MINTEX REMSA TRW Какво препоръчвате? Какво сте слагали...от кои сте доволни и от кои не сте?
  10. Ако можех да реша проблема със сигурност щях да ви споделя,но тъй като не мога...търся съмишлениците с техните идеи! Благодаря!
  11. Здравейте на всички собственици на OUTLANDER'и! Захващам една стара тема относно фаровете на този автомобил.Доста се изписа и накрая няма резултат от това търсене. Та....питането ми е:...намерихте ли фарове за да смените напуканите такива.Какво стана с тези тайванските?...алтернативните източници какво казват по случая??? Доста собственици сме на такива автомобили ( повечето с американци ),при които проблема е хроничен.Та молбата е да го решим! Давайте идеи... Предварително благодаря на всички!
  12. Извинявайте че не посочих градчето))) От големото село съм...София
  13. Здравейте на всички с аутлендъри. Имам няколко въпроса относно части и сервиз.От както съм внесъл колата от Щатите не съм я сервизирал с изключение на това,че ходих на едно профилкатично прегледче в "Балкан Стар",където за 1/2 час ме резнаха с 50 лева.Но както казват всичко с времето си.Разбирам ,че е дошло време за смяна на масла и филтри....колко ще ми струва това и къде бихте ми препоръчали да го направя.След това имам свистене на ремък и някъкви странни звуци при запалване сутрин...както и странното триене докато загреее...предполагам че става въпрос за ремък и ролки...някой сменял ли е ...къде и колко ще ми струва това...(като ест.изключваме Балкан Стар)...Благодаря предварително на всички...
  14. Привет на всички колеги... От едно известно време гледам приятели си купуват добавки към бензина за почистване къде на дюзи,къде на филтри...или общо казано всички части които прокарват горивото или го изгарят по някъв начин.....ако нещо съм в заблуда...разбиращите може да ме светнат...ще съм им благодарен (като им благодаря предварително)....Аз съм с Аутлендър 2004 - Американец... с двигател MIVEC...и до сега го карам на бензин от времето на вноса.... Питам какви добавки мога да добавям към бензина за този двигател...колко са ефективни...имат ли странични ефекти...в какво се изразяват те....какво бих постигнал с тези добавки... Преди известно време мой гост от чужбина си купуваше тук...и казваше,че добавките са добри... Е...в интерес на истината не ги слагаше в "мицубиши", а в "хонда сивик".... Ще се радвам да чуя мненията на колегите които са използвали такива добавки....още повече ако ги използват при двигател като моя.... Благодаря Ви предварително....
×
×
  • Създаване...