Премини към съдържание

Ivann

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

За Ivann

  • Рожден ден 09/28/1985

Интернет контакт

  • AIM
    vladofena

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Golf3 1.8i, 1993/ СМЕНЯМ БАРАКАТА

Ivann's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Лека пръст на загиналите. Моят анализ на ситуацията, е че със сигурност е имало нещо на пътя(неравност или пясък,камъчета които са предизвикали частична загуба на сцепление с настилката) или пък самият еклипс е бил със лоши гуми или амортисьори. После шофьра на еклипса се опита да направи най-доброто в случая - да държи колата на максимално сцепление и да се моли колата сама да си хване рязко пътя, като се има в предвид че кара 50 на 50 плъзгане. За съжаление молитвите не са достатъчни. Аз лично съм избягвал неведнъж по този начин но с по-малки скорости от порядъка на 60-80 и двата пъти колата ми губи частияно сцепление за около 20 30 метра и след това си хвана пътя, ако бях навил малко повече щях да съм на въртележката. Както и да е това беше когато карах безрасъдно. И аз карам във същата държава, на същите пътища, със същото напрежение което ми придава работата, живота в България и тн.; карал съм лудо за 2 години живеца земах на една вектра. 2 години някаде бог или който и да е пази мен и околните сега карам с главата си и не правя катастрофи. Виновен е водача на еклипса точка по въпроса.
  2. Еми ще ги спамя, ако не отговорят на поста скоро Благодаря
  3. Еми как да няма търсене гладни и жадни ли да вървим? За недвижимите имоти да хвърлят колкото прах си искат в очите на хората, обаче търсене на тия вискои цени почти няма и това е факт за всеки, който се е поинтересувал, а не просто чете весници и слуша хорски приказки. Ние чакаме да паднат цените да си купиме апартамент/къща строителните компании се бият в гърдите и изкуствено манипулират цените и чакат да им се обади някой от англия да каже хай до ю селл дъ пропърти йет. Нещо от сорта е и с горивата но схемата е различна... Европейския съюз мам... ни е.а, очакваше се но не чак в такава степен. Неефективни стачки няма да променят нещата, а лошото е че в момента нямаме рецепта за промяна.
  4. Айде и аз ще се набия тука. Аз също съм нов. Интересни въпросчета мен ме интересува обаче за 2002/2003/2004 Mitsubishi Eclipese Spyder GS Convertible . Ако някой кара такава бих бил благодарен ако сподели колко и се кефи примерно или обратното, какви пари се хвърлят за прости неща като фар, стоп, въздушен филтър, кабели за свещи, комотатор, делко, преден джам примерно, радиатор за охладителната система и за климатика, бензинова помпа, маслен/бензинов филтър, водна помпа, ремъци и тн. Също какви болежки си има колата, все пак човек като кара една кола 1 2 год. му е достатъчно като се прецака нещо веднага да разбере от какво е(аз съм така за опел вектра примерно ), също кои неща би трябвало да се държат под око постоянно, за да не се оказвам по сред нощ на 150ти километър на магистрала тракия с жена ми на дясната седалка и да се чудя кой да събудя....да не споменавам че понякога само влекач оправя нещата, което ти излиза майка си баща си. Също и някои добри магазини със евтинки що годе части, може име, адрес и телефон, за да ги поразпитам и тях. Същото и за сервизи. Аз съм от София. Най-важното - какъв разход дава с Българския бензин все пак има разлика говориме за 2.4 то GS май само такъв има. Супер много съм се навил да си взема едно такова зверче и ще го направя, освен ако не ме разубеди някой.
  5. Ами на тая лампичка доколкото знам аз отговаря ABS-а... Моторчето за което говориш е мистерия за мене, но да започнем отначало - провери бушона на ABS-а. Ако е здрав, карай колата на доктор според мене.
×
×
  • Създаване...