Премини към съдържание

Асен

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Асен е написал

  1. Благодаря, но все пак го намерих за безпари За това ми е любопитно. Иначе не бих се набутал да купувам нещо подобно.
  2. Току що в ръцете ми попадна въпросния йонизатор. Пише, че се монтира след горивната помпа и намалявал разхода. Дали има някой по- запознат с физиката? Някой може ли да обясни как йонизирането действа върху горивото и съответно върху разхода на колата?
  3. Благодаря отново, но така и не събрах смелост да откача жилата на копчетата за парното!
  4. Аз не че ги целя, но не ги избягвам, защото е малко опасно Живея на паважна улица и винаги съм се дразнел, защото освен, че много друса, има много дупки, и всяка една кола, която съм карал, бързо се разтропвали пластмасите. А представи си, какво става из града, щом успях да си счупя носача в дупка на автомагистрала " Тракия"! Добре че карах бавно и не се пребихме тогава!
  5. Честно да си кажа, мислех и аз да слагам по- големи и се бях ориентирал към някакви 14". Обаче, поразсъждавах малко и стигнах до извода, че щом съм успял да изкривя 13" джанта с доста високи гуми, значи с нископрофилните направо ще разкажа играта на джантите. Мен много ми харесват оригиналните алуминиеви джанти на колта и сега си търся такива. И все пак, производителят, за да ти препоръча този размер, значи има защо.
  6. Хиляди благодарности, колеги! Конзолата се сваля по съвсем различен начин. Не е на щипки, а се развиват няколко болта, но трудно идва после. Таблото няма да се наложи да го свалям, защото светна резервата както казахте, след като подмина червения сектор. Някой знае ли колко литра остават от светването на лампата? А за часовника си мисля, че има някаква подсветка зад него, както е на по- новия модел. Сега запрятам ръкави и слизам в гаража да видим какво ще направя Още веднъж благодаря и да знаете, че имам много да ви черпя!
  7. Благодаря, колеги, но колта е преди `96 госина, води се 4-та генерация. Всъщност, нещото, което ми пречи е това, че часовникът се намира на конзолата, на която са и копчетата за регулиране на парното, а те пък са свързани с жила и ме е страх да ги напъвам да ги свалям. А за часовника не се бях сетил, сега ще проверя. Благодаря ви!
  8. Колеги, два пъти се опитвам да си сваля часовника, но все стигам до някъде и се отказвам, за да не разваля нещо. Извинявайте, ако има друга такава тема, но търсачката нищо не открива. Изгоря ми лампата заради вибрациите от музиката и сега много ме дразни. Искам също да ви питам, дали някой си е отварял таблото, защото ме съмнява, че лампата за резервата ми е изгоряла. Кога е нормално да светва? От както имам колата, само веднъж съм я виждал да свети и за това сега нарочно я оставих да влезе в червения сектор, но още не подсказва за себе си Благода ря ви предварително.
  9. Колицата е вкарана от Австрия и то от добър приятел, който ми поддържаше и предните коли. Първите 5-6 месеца нямаше никакви забележки, освен малко ръждица, която смятах да оправя напролет, но уви... може и да не ми стигнат силите за нова боя.
  10. Колега, не се отчайвай! Аз с моя колт изпитвам същите трудности и мога да ти кажа, че не е съвпадение, а немърливо отношение на предишния собственик. Ако ще те успокоя, ще ти кажа, че идната седмица трябва да сменя: съединител, гарнитура на капака на главата, предни лагери на главините, носач, шарнир съответно и предни амортисьори, последно гърне! И надявам се скоро да няма друго, защото и на мен колата ми стъпи двойно и за това няма смисъл да я продавам. Забравих да спомена, че и СД-то ми се развали А до сега съм сменил и горни тампони на амортисьорите и всичките чаркове по стабилизиращата щанга, мисля, че биаледки му се викаше.
  11. Иначе гледам, че се продават само обортомери, които могат да се монтират някъде извън таблото. Ето няколко линка. http://digitalmers.hit.bg/ http://www.prospeed.bg/cat/index.php?cPath=3207_3245 тези аналоговите ги има някъде и в по- евтини варианти по 30-40 лв. Въпросът е колко са точни.
  12. И аз искам да си сменя таблото и си намерих едно от Колт 1.6 16в, но е било автоматик. Това има ли някакво значение?
  13. Добре ще ме снимат, обаче ще глобят този, на когото е колата. Ами ако той е извън БГ? Да ме намерят тогава. Мисля че цялата тази история ще е "всяко чуда за 3 дни" и после на никой няма да му правят впечатление камерите. Някой може ли да даде повече инфо за това фолио за номерата. Вкъщи имам камера с ИР сензор може да пробваме дали работи.
  14. Здравейте и от мен! И аз от скоро съм с Митсубиши и имам желанието да се запозная с хората от клуба. Дайте да направим нещо по въпроса да се събираме всяка седмица. М/у другото колко човека се събирате от Пловдив?
  15. Асен

    Странно скърцане?

    Здравейте и от мен! От няколко дена съм собственик на Колт 1.3 и за да не отварям нова тема искам и аз да питам за едно досадно скърцане. Имам съмнение че ми е изпуснал преден ляв амортисьор, възможно ли е да скърца от него? Благодаря ви и поздрави за форума, който сте си спретнали тук
×
×
  • Създаване...