Премини към съдържание

mitcy

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mitcy е написал

  1. mitcy

    Колт 1.3 12 в 75 коня

    Вдигал съм 190км/ч на магистралата Пловдив - Ст. Загора по надолнището, без пасажери и багаж в колта. Предполагам, че може и още, но реших, че тази скорост ми стига 1.3 12v 155/80/13 гуми. Безаварийно шофиране на всички!
  2. хахаха трудно става... много зор ама си слойил снимка на новта машинка
  3. Ами да ти кажа честно аз останах много учуден наскоро...Пресцака ми се копчето за аварийните и се опитах да се справя сам с проблема...Но оказа се ,че през него минават всички видове светлини + запалването на автомобила след като му измъкнах куплунга се оказа ,че дори не мога да изгася колата..да не говорим за мигачи,фарове и т.н. Японците са големи изроди!как може да измислят подобно нещо?Абсолютно всичките тоци да минават през копчето на аварийните!?!?!? Както и да е... след цялата щуротия дето направих не мога да си намеря такъв куплунг и се наложи с поялника да си поиграя малко..:( лошото е ,че сега съм без аварийни...... ,но поне останалите светлини и запалването оправих... Така ,че моят съвет е да идеш на майстор,ако искаш сичко да ти е наред!
  4. mitcy

    Как стои на пътя Колт

    хахах аз съм с 1.3 12V пълна инжекция 93 от месец и половина и това ми е първата кола ,но искам да кажа,че направо ме побърква градското пържене.....верно е малко шумна ,но пък е толкова пъргава,стабилна и маневрена....карам и едно пунто 1.6 от време на време.. и искам да ви кажа ,че е много по-нестабилно от колта!Покарах го и на дълги разтояния.До 150км не се усеща ,но после става страшничко да летиш с този автомобил!Това бяха + сега малко - Наистина това е автомобил за 2-ма души (3 мах) с 3 врати тип : стани да седна! :icon_blush: Много е нисък и с твърдо окачване...(но пък това има значение за +стабилноста) ,но определено не става за черен път!!!(черен път включва голяма част от асфалтираните пътища в БГ) :icon_crying: А явно има и проблем със скоростите... аз мислех ,че е само при мен ,но тук видях доста теми относно скоростите... :icon_crying: А и градския разход ми скача до10/100 ,но да кажем ,че това се дължи на моя десен крак! :icon_rock: :mitsu-smiley: е брутална машинка!!!!!!!!!!
  5. mitcy

    Проблем с чистачките

    и моите чистачки зациклят по някога...,но по-странното е ,че има случаи в които така се засилват,че едната стърже по предния капак ,а другата изкача чак към страничното огледало в дясно !!! от къде тая сила?хехехе
  6. mitcy

    Проблем!

    еми и на моя звер се пълни дупката за резервната гума....обаче има 2 дупки там (явно и предишния собственик е забелязал проблема)
  7. Аз го имам същия проблем с моя колт 93!!!и 1-ва и задна се гврят с мен по някога,но е достатъчно да пусна съединителя и пак да го натисна нещата си идват на мястото...За сега не ми е проблем..., но пчвам да се притеснявам за машинката... :icon_crying: някакви съвети? Маслото го сменях преди 1 месец! не е от него!
×
×
  • Създаване...