Премини към съдържание

Krisi-Pisi

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

За Krisi-Pisi

  • Рожден ден 05/22/1986

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Mitsubish Colt 1.3

Krisi-Pisi's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. И 20лв. да е не е страшно, важното е че ми трябва до утре Иначе мисля да отида до магазина на Миро, а сега няма как да го питам ,защото ми трябва отговор тази вечер. И специални целувки за ЕМО, да не ми се сърди rosko аз знам как е станало, ама ме е срам да ви кажа))))))))))))))) за кое казваш, че трябва да се изчисти, изпръсканото ли? Аз мисля че не е хубаво да се мие, мислех да го забърсвам някак си, знам ли?
  2. Здравейте, не съм наясно дали във всички магазини за авточасти се продава капачка за масло, т.е. на двигателя. С ужас днес видях, че мойта я няма и всичко е в ****** :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: Въпроса ми е дали навсякъде има понеже сигурно няма такива тъпаци като мене без капачки )
  3. Е супер, и моя колт е същия, казвай кога ще се дръпнеме )))))))
  4. Май проблема е бил от времето - сега всичко е ОК.
  5. Като че ли всички скорости ми влизат малко по - трудно вече) Май някой беше казал, че колата се разваля не от каране, а от жена хаха
  6. Не знам дали се бъркам ама 1,1 не е ли най - кофтия двигател? Или не важи за японските фурии?
  7. Krisi-Pisi

    Да си купя ли Cotl? :)

    Все пак си във форума на :mitsu-smiley: и няма да ти кажем да си купиш Голф 2 с ..... някаква регистрация) Колта наистина е много икономичен, особено моя. Аз лично го взех за 2500лв. внос от Германия, но няма екстри мекстри, но като за първа кола съм супер доволна. И определено не са му скъпи частите!
  8. pilota_koko няма да е лошо наистина някой да ме светне Иначе вече усещам кога да сменям предавките, че преди .. няма да ви казвам :icon_crying:
  9. Viper, аз по усет се научих вече, но не мога да преценя в цифри :icon_hmm:
  10. СЛадък, ти ако сложиш климатик ще ти харчи още повече) И моя колт е 1.3 12V и имам чувството, че не ми бачка стрелката за бензина. Сипвам 20лв. 95 и карам 4 дни на отиване и връщане до работа Не знам колко километра са обаче))))) Споко и мойта не става за гонки, даже имам чувството, че върви много бавно. Sorry за тъпия въпрос, ама как разбирате тия обороти, аз нямам оборотомер?! :icon_n_oops: :wacko:
  11. Че ще я карам, ще я карам, то тва е ясно. Аз понякога ги "разгрявам" скоростите преди тръгване и си влизат като у дома си, но точно когато ми трябва задна примерно и не влиза от първия път, че и понякога точно изхърква някакво странно понеже знам къде ми е задна и не я бъркам с друга... Не разбрах обаче имам ли синхронизатори и на първа и на задна?
  12. Здравейте пак съм аз :icon_rock: Нещо става с мойта сладуранка, понякога трудно ми влиза 1-ва, но това взе да се случва често. Задната ми е проблемна откакто я купих, но няколко пъти напъвам докато влязат първа и задна. Възможно ли е да са синхронизатори и имам ли такива изобщо и на двете споменати скорости? Възможно ли е и да е намаляло маслото? Но мисля, че не си втълпявам
  13. Аз свикнах и наистина вече усещам двигателя Иначе на курсовете гледах докато стрелката покаже 2000 оборота и сменях предавката Жена, кво да ви кажа
  14. И на мен не ми бачка предния ляв. Когато фара работи има ли значение дали са ми в ред габаритите? Аз като гледам няма значение, то си свети
  15. Трябва нещо жичките да си видиш :icon_n_king:
×
×
  • Създаване...