Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

locman

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което locman е написал

  1. locman

    Lancer Ralliart

    Нищо лично, но като си спомня какво пишеше на аватара на създалия темата, "ще кара еди-какво-си", а после такава била тази рали-арт, онакава била, т.е. първо скочи, а после казвай ХОП. Иначе, рали-арта изглежда е по-популярна в САЩ.
  2. locman

    Честита Нова Година!

    За много години и от мен. Да сте живи и здрави, и само радост през новата година.
  3. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Добре дошъл в света на Мици и на новия Лансер. Аз още му се радвам, а го имам от април т.г. Поздравления за добрия избор. Новото си е ново. Кой каквото ще да казва, но сега осъзнах разликата между тази и бангиите "нов внос", евфемизъм, използван между другото предимно в БГ. Дано повече хора се осъзнаят и започнат да си купуват нови коли, независимо от марката. Cheers!
  4. locman

    Lancer X

    Моят Лансер също е 1.8 Интенз, но с ръчна СК. В града ми дава до 8.5, а ако се движа по хубав магистрален път (ограничението е 90 км/ч), сваля и до 7.2. Колата е около 1000 км. Налягането в гумите трябва да е 2.2 (2.5 е за скорости над 160 км/ч).
  5. locman

    Монтаж на Bluetooth Gps модул

    Здравей, колега. Имам комплект запалка със захранването, дадоха ми я с колата, новия Лансер. Лятото, ако си дойда за една-две седмици до БГ, може да видиш дали ти върши работа. Успех.
  6. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Гаранцията наистина е пет години, давана от Мицубиши Мотърс - Норвегия. При получаване на автомобила ми подариха и бутилка хубаво френско вино.
  7. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Това за пътищата е коментирано много пъти, но проблемът е и в променливото качество на горивото в БГ (също outspoken). Тук, където и да заредиш, СтатОйл, ЕССО или Шел, 95 си е 95. Иначе за колата, просто покрива очакванията ми. Тук не се предлага дизеловият вариант на Лансер (2.0 ПД), а само бензиновите 1.5 и 1.8. Очакват комън-рейла, затова може би. В БГ как е?
  8. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Да се похваля и аз. Днес взех Лансер-а, 1.8 Intense, сребърен металик. Страхотен автомобил. Нямам думи. Тук пътищата са идеални, а и бензинът е бензин. Това за шумовете и не-знам-си-кво е силно преекспонирано, дори и за 18-инчовите джанти. Обслужването и отношението на дилъра към клиента е супер. Хората са изключително коректни. А и гаранцията е 5 години. Много се чака за цветовете червен, черен и тъмносин.
  9. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Каква навигация предлагате да му сложа на моя Лансер? Има ли комбинация с dvd?
  10. locman

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравейте, приятели на Мицубиши. Току-що се регистрирах във форума като бъдещ собственик на новия Лансер, 1.8 INTENSE. Поръчах я и ще я имам до средата на април. Тук, в Норвегия, новият Лансер идва с 5-годишна гаранция. Ще се радвам, ако споделите мнение за този звяр на колела. Cheers! :icon_hmm: :icon_rock:
×
×
  • Създаване...