Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Cherep

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Cherep е написал

  1. На мен най-много ми харесва черният. Видях почти всички цветове на живо и синият цвят не ми хареса, а той е любимият ми. Но въпрос на вкус.
  2. Cherep

    Lancer Ralliart

    Нещо не схващам...каква е разликата между Ralliart и EVO? :unsure:
  3. Хеча е по-готин отколкото предполагах :icon_thumbup: Жалко, че няма да бъде на цената на седана...
  4. Resource Manager, какво стана с колата? Закара ли я в БС?
  5. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Вече всеки ден виждам по няколко Лансера
  6. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    Каква е лихвата в Райфайзен?
  7. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    В Райфайзен ли наемаш експерта?
  8. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    Другите дилъри ми правят отстъпки, защо и БС да не ми направи...въпреки че Лансера е на най-ниската цена от всички коли, които съм гледал. А относно лизинговите вноски...то е ясно че човек си прави преценка дали може да си позволи нова кола, ако взимаш 1000лв няма да даваш по 500лв на месец...при тази инфлация ще се закопае човек...ако искаш да правиш вноски по 800лв е ясно че не взимаш 1000лв...
  9. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    На есен ще разбера как точно ще се получи, ако не стане с 30% вноска, ще пробвам с 50%. Надявам се да стане.
  10. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    Точно с допълнителните доходи ще стане...така ме посъветва търговката, а има дилъри при които документа с доходите не е от особено значение. Един мой колега го одобриха за месечна вноска от 740лв. Иначе с тези 350 осигурителни лева и заем е трудно да се вземе. Преди 2 години ми отказаха отпускането на заем от 2 000лв с осигуровки на заплата от 220лв
  11. Cherep

    Лизинг на новият Лансер!

    Колеги, как решихте проблема с доказване на доходите...Мен ме осигуряват на 350лв и ще трябва да представя документ за допълнителни доходи...иначе май няма да стане. А, на някой направиха ли му отстъпка? На мен в БС не ми направиха, а и не съм искал. При един друг дустрибутор на друга марка ми направиха 2 000лв отстъпка, което пак е нещо, пак без да съм ги питал.
  12. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Нали са го шумоизолирали , поне така четох,...били положили усилия в това направление.
  13. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Ще споделите ли как се държи Ланса по нашите надупчени пътища...паваж, друса ли...?...Мисля да ползвам колата за излети сред природата ..и ще минавам и някой друг метър по черен път. :rolleyes:
  14. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Честито! :icon_thumbup: Това за разхода ми е трудно да го повярвам 2л под заводските данни..
  15. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Защо не им врътнеш един телефон в БалканСтар да ги питаш? Ако имат налично ще си чакаш само регистрацията и документацията, а и пристигат коли веднъж или два пъти в месеца....
  16. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Честито! Да си я караш с кеф! :icon_thumbup:
  17. Всички производители предлагат разработени двигатели, но вносителите препоръчват първите няколко хиляди километра да бъдат изминати максимум до 3000об/мин...За Лансера гледах в един руски сайт, че има препоръчителни скорости на различните предавки.
  18. Хмм, направи ми впечатление, че дръжката на вратата се мести и се опъва кората...Не мога да разбера, защо толкова кьопаво са го направили...
  19. Момчета, интересно ми е да разбера какви са цените за обслужване на Лансера т.е. смяна на масло и филтри, накладки,...окачване...следващият път като ходя до БалканСтар ще питам , но ако някой напише нещо по темата ще ми е от полза..
  20. Cherep

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Още веднъж честито и от мен :icon_thumbup:
  21. И аз си избрах черен интенз, но 1.8 бензин. :icon_thumbup:
  22. Имаше един успоредно паркиран на бюрата черен Лансер, жесток. :lol: :12w00t: Незнам дали е дизел, но е ниво интенз. Ако е твой, ти пожелавам да си го караш с кеф. :icon_thumbup:
  23. Мерси mecan, но за доускорение инфо няма.
  24. Колеги, можете ли да ми отговорите на два въпроса? 1. Лансера със задно или е с предно предаване? 2. Някой може ли да ми даде данни за доускорение от 80 до 120км/ч на 4 и 5 предавка за 1.8 двигателя? Благодаря за вниманието! :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...