Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Димчо_76

Потребител
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Димчо_76's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега мерси за съдействието.За кой град и каде се намира сервиза?Ако е в Пловдив или околноста за мене ще е по добре но за :mitsu-smiley: ще идеме и по далече стига да стане работата.Интересува ме и каква горе-долу ще е цената на услугата,че тая криза е ковти работа. :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  2. Колеги никой ли не разбира от торсиони? Поне сервиз някакъв да предложите :icon_crying: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  3. Имам Спейс Вагон 89г. 2000к. 4x4 задния мост е на торсион и е доста провиснал.Чух че се презацепвали като на рената,моля дайте някакъв савет колеги.Мерси предварително :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  4. Колега Спейс Вагона според мен е с предно предаване, какъв кардан ти трябва?
  5. Колеги благодаря за информацията,но и според мен има два косура тая звездичка волана че е от дясно. Другото е че от същото това дясно има само една врата,тази на водача.
  6. Можели някои да ми каже какви са плюсовете и минусите на Мицубиши Delica, мерси предварително.
  7. Колега,а дали ще станат на моя Спейс Вагон 4x4 89г. Че моите се налоби да ги кърпя,поради липса на такива по магазините,на нормални цени разбира се. :icon_rock:
  8. Абе Илика голям спец стана, да не забравиш за онези чертежи. Кадето щахме да правим оная джаджа. :icon_clap:
  9. Здравей колега, аз също имах същия проблем на моята кола - '89 и 4х4 . Ако искаш ще ти дам телефон , за да ти обясня .
  10. В крайна сметка си намерих втора употреба , пак от митсубиши :mitsu-smiley: .Имаше нужда от леко припасване , но вече звяра работи без грешка :icon_rock: . Много Ви благодаря за съветите ! :icon_thumbup:
  11. Избил ми е токоизправителния блок , но без номер на генератора не могат да ми го сменят , а номера се е изтрил с течение на времето .
  12. Имам проблем със генератора на Спейс вагон (89г) . Налага се да го сменя .Дали ще мога да приспособя генератор от друг автомобил ,дочух че ставало с генератор от Рено 21 и 25 . А оригиналния генератор е марка митсубиши . Благодаря ви предварително !
  13. Благодаря много за информацията,ще ми е от голяма полза.
  14. Става дума за' спейс вагон' 4wd 1989г. 2000 кубика.В много книжарници питах за литература, в нета се рових и нищо.Някой ако знае нещо, моля да помага.Номера на рамата е /JMBLND08WFZ000601/ мисля че това има значение.Мерси предварително. :icon_n_king:
  15. Здравейте маниаци на :mitsu-smiley: . Имам един въпрос: дали мога да си сменя двигателя на моя Спейс Вагон? В момента е с 2000 кубика/карбуратор/. Може ли да пасне 1800, пак карбуратор. От 87/89г., защото този данък за тези 102коня ще ме довърши. Дайте съвет. :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Редакция: Моля те, пиши по-грамотно.
×
×
  • Създаване...