Премини към съдържание

Ицубеше

Потребител
  • От него общо

    51
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D
  • Интереси
    електроника

Ицубеше's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря за файла, колега. :thx:
  2. Здравейте, В Русе от 10.11. до 13.11 2011 г. в новия изложбен център на Пежо на ул. Иван Ведър срещу печатница Дунав се провежда тест драйв на Пежо иОн. Това е Митсубиши иМиев, обаче с емблемите на Пежо. Колата е много сладка. Аз и жена ми я карахме и сме във възторг. Разходът на "гориво" на 100 км. е цели 2 (два) лева!
  3. Тази статия звучи като написана от някой дилър на Балканстар. :rolleyes: Да ме прощава колегата.
  4. Никой от нас не може да каже със сигурност сериен ли е проблемът. По мое мнение - да. Не бих рискувал тук, в България. Мисля си, че проблемът е в Аутландерите на PSA за България. Ако човек си купи Аутландер от Германия, например, едва ли ще има този проблем. Това се отнася и за др. стоки, не само за автомобили. Колкото до горивата, вярно, скапани са. Но чак пък всички да са зареждали в бензиностанции с гадна нафта, е, това е прекалено голямо съвпадение. От горчив опит знам, че няма добри и лоши марки горива в България, защото всички са ЛОШИ. По-скоро човек трябва да открие ДОБРАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ с най-малко злоупотреби с качеството на горивото, независимо от коя верига, да зарежда само там и никъде другаде.
  5. Ах, този PSA двигател.... При японския common rail с филтър за твърди частици такова нещо няма. Смея да твърдя, че и BMW са железни в тази посока. Хайде сега! Не е виновен Лукойл. Той произвежда горивата в България и продава на всички останали - Еко, Ромпетрол, Шел, ОМВ и др. От няколко години карам само с Лукойл нафта, проблеми не съм имал. Нито е виновен филтърът, нито нафтата. Нещо друго е сбъркано в тия френски мотори, май.
  6. Ходих в Русе в Евростарс. Проверяват колата. При мен проблеми нямаше. Платих близо 24 лв. с ДДС. Взех си подаръка в червено с надпис Митсубиши Моторс – комплект шалче, шапка и ръкавици от полар. Хубави са, размерът е като за възрастен човек. Хубава инициатива и хубав подарък. Браво!
  7. Здравейте, На сайта не виждам обявена услуга " Зимен преглед". Още повече, че дилърите в страната сигурно не са чували. Днес ще проверя това.....
  8. Съжалявам, грозен ми е. Не разбрах къде се позиционира? При Suzuki sx4 li?
  9. Лоша работа... Карайте си япончетата сега, че след няколко години ще гледате френското д--е на колата си. Това е факт и сега за Колт. Какво да се прави, една предизвестена смърт. :icon_crying: :mega_shok: :icon_confused: П.П. Пазете си колите сега, ще падне яко вдигане на цената им на вторичния пазар.
  10. Привет на всички. Ние също се прибрахме в Русе безпроблемно. Останахме много доволни и се радваме за добрата среща в неработещия хотел и се надяваме да има и други по-добри срещи в по-работещи хотели. Въпреки това Васко даде всичко от себе си, за което сме му благодарни и доволни от посрещането. Лека седмица на всички.
  11. Купих 4 бр. зимни гуми Yokohama от www.barzgumve.com Доволен съм от коректността на германския Интернет търговец на гуми.
  12. Моля за извинение, имам още един въпрос: Има ли работещ безжичен Интернет в хотела? Благодаря за отговорите.
  13. 1. Хотел Пампорово работи ли с дебитни и кредитни карти? 2. Има ли отопление в хотела? Съжалявам за въпроса, имам горчив опит от някои хотели в Боровец по това време на годината.
  14. Голосовал для Колт-а. :mitsu-smiley: Завтра буду голосоват с другим IP адресом.
  15. Днес си получих зимните гуми Yokohama Geolandаr I/T+, поръчани от http://barzgumve.com/. Mного са хубави и мекички. :icon_thumbup: MADE IN JAPAN DOT 3109 Относно цените, по-добре всеки да прецени.
×
×
  • Създаване...